Interview Floortje Slot | Miss Beauty of Limburg 2024
19 maart 2024
Interview Charleigh Langhout | Miss Beauty of Utrecht 2024
21 maart 2024
Interview Floortje Slot | Miss Beauty of Limburg 2024
19 maart 2024
Interview Charleigh Langhout | Miss Beauty of Utrecht 2024
21 maart 2024

Interview Elmira Wildeboer | Miss Teen of Utrecht 2024

Elmira Wildeboer nam op zondag 25 februari 2024 de kroon over van Noa Passon en is de nieuwe Miss Teen of Utrecht 2024. Na haar winst stelden wij haar een aantal vragen om Elmira beter te leren kennen.

Vertel eens wat over jezelf Elmira?
Mijn naam is Elmira Wildeboer, ik ben 17 jaar oud en kom uit de mooie stad Utrecht! Naast dat ik de opleiding dierverzorging en managment N4 doe, sport ik ook veel en werk ik. Ik breng ook graag tijd door met de mensen om mij heen.

Wat wil je bereiken voor jezelf (persoonlijke ontwikkeling) met het meedoen aan deze verkiezing?
Ik zou meer zelfvertrouwen willen opbouwen en durven te spreken ondanks dat alle ogen op mij gericht zijn. Ik ben hier door het proviniciale traject al aardig goed op weg en ben hier daarom dan ook erg dankbaar voor!

Welke boodschap wil je overbrengen aan de maatschappij tijdens het Nederlandse traject en waarom?
Ik zou graag aan de maatschapij willen mee geven dat het niet uitmaakt hoe je eruit ziet en wat je nationaliteit of geslacht is. Iedereen heeft het recht om zich geliefd te voelen! Jij bent uniek zoals jij bent! En dat is wat ik zo mooi vind aan Miss Beauty; je ziet hier heel veel diverse powervrouwen, die stralen van zowel binnen als buiten! Dat vind ik belangrijk om mee te geven aan de jongere meiden. We love diversity that’s what makes us beautiful and unique!

Welke eigenschappen maken jou uniek en hoe wil jij dit gaan inzetten in de verkiezing?
Mijn bijzondere eigenschap is dat ik altijd wel met iedereen overweg kan hoe verschillend we ook zijn! Ook ben ik erg behulpzaam en heb ik, zodra ik op mijn plek ben, heel vaak mijn lolbroek aan! Deze bijzondere eigenschappen zullen goed van pas komen tijdens het Nederlandse traject. Ik hou de goede sfeer goed op gang, hoop veel nieuwe vriendinnen te maken en hoop jongere meiden te inspireren!

Vertel een leuk feitje of een bijzonder verhaal over jezelf:
Mijn afkomst is Marokkaans, Indonesisch en Nederlands, een echte mengelmoesje kun je wel zeggen dus hahaha!

 

Wij wensen Elmira heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @elmira.wdb

 

Foto: Longjoy Photography