Hairextensions by Chantal powered by Hairdreams is Hoofdsponsor van Miss Beauty of the Netherlands 2018
17 april 2018
!NIEUWS! – Miss Beauty of the Netherlands gaat internationaal!
2 mei 2018
Hairextensions by Chantal powered by Hairdreams is Hoofdsponsor van Miss Beauty of the Netherlands 2018
17 april 2018
!NIEUWS! – Miss Beauty of the Netherlands gaat internationaal!
2 mei 2018

Finale Miss Beauty of Zeeland 2018

FINALE MISS BEAUTY OF ZEELAND 2018

Onze Missen staan te popelen! Na de casting die op zondag 11 maart plaatsvond in Goes, is het nu de hoogste tijd voor dé finale van Miss Beauty of Zeeland! Deze wordt op zaterdag 12 mei gehouden in het Arsenaal Theater te Vlissingen.

Wij, als organisatie, zijn bijzonder blij dat we de stap kunnen maken naar een heus theater! Dit jaar wordt de finale een nog mooiere show waarin onze finalisten zullen stralen.

Op deze avond zullen de Teens (15-18 jaar) strijden voor de titel Miss Teen of Zeeland en de Beauty’s  (18-26 jaar) strijden voor de titel Miss Beauty of Zeeland én Miss Intercontinental of Zeeland. Naast deze drie hoofdtitels zal er ook een vijftal ‘speciale’ titels uitgereikt worden:   Miss Beautify 2018 (titel vanuit hoofdsponsor), Miss Popularity, Miss Photogenic, Miss Charity en Miss Media of Zeeland.

De dames zitten nu op de helft van het traject. Ze hebben reeds een make up workshop gehad, een glamour fotoshoot en een zware kickboksclinic. Komende maand gaan ze zich klaarstomen voor de finale in de vorm van catwalk lessen, facial expression, choreografie en zelfpresentatie. In de tussentijd zetten zij zich ook nog in voor het goede doel: LINDA.foundation. Een mooie stichting die zich inzet voor gezinnen in een financieel moeilijke situatie.

De show zal uit verschillende rondes bestaan; een introductieronde, een bikinironde, gala- en vragenronde.

 

Kom zaterdag 12 mei onze Zeeuwse schonen aanmoedigen in het Arsenaal Theater!