Interview met Miss Intercontinental of Overijssel 2020/2021: Floor de Haan
26 april 2021
Jandino Asporaat host finale Miss Beauty of the Netherlands 2020/2021
19 juli 2021
Interview met Miss Intercontinental of Overijssel 2020/2021: Floor de Haan
26 april 2021
Jandino Asporaat host finale Miss Beauty of the Netherlands 2020/2021
19 juli 2021

Interview met Miss Beauty of Flevoland 2020/2021: Lisanne Flenter

Een prachtige lach, mooie blonde haren, en… knotsgek op koeien! Ja, je leest het goed! Onze nieuwe Miss Beauty of Flevoland 2020/2021 Lisanne Flenter is gek op koeien. En daarnaast nu ook op haar nieuwe sjerp en kroon. Benieuwd naar meer leuke weetjes over Lisanne? Lees dan mee!

Lisanne, je bent gek op koeien, what else?
Mijn naam is Lisanne Flenter. Ik ben 23 jaar en ik woon in Almere samen met mijn vriend en mijn kat. Ik werk momenteel als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Dit vind ik geweldig omdat ik de kinderen kan helpen bij hun ontwikkeling. Mijn doel is om uiteindelijk de kant van jeugdzorg op te gaan, zodat ik de jeugd en haar omgeving kan helpen!

Wat heb je als eerste gedaan toen je de titel won, wat was jouw reactie?
Het was onwerkelijk! Mijn provincie Flevoland heeft de bekendmaking gedaan door middel van een “kroningsvideo”. Toen de video werd afgespeeld en ik mijn rode jurk en mijn hakken in beeld zag, begon ik te gillen! Ik was zó blij, ik wist op dat moment ook niet meer wat ik moest zeggen. Ik heb de finale bij mijn moeder en stiefvader gekeken samen met mijn vriend, na de bekendmaking hebben we de winst natuurlijk gevierd! We hebben de champagne uit de kast getrokken en die met elkaar geopend. Samen hebben we er een top avond van gemaakt! Ik moet wel zeggen dat het besef dat ik had gewonnen wel pas een paar dagen na de finale was.

Daar mag zeker op geproost worden! Waar ga jij je voor inzetten?
Zoals hierboven aangegeven werk ik in de kinderopvang, kinderen zijn de toekomst. Daarom wil ik mij inzetten om kinderen en jongeren het belang van recycling mee te geven, te vertellen waarom en vooral hoe we de natuur schoner kunnen maken! Ik wil dit doen door bezoekjes aan scholen en instanties te brengen zodat ik mijn kennis met ze kan delen. Op die manier kan ik bijdragen aan de toekomst, door onze jongste generatie bij te brengen hoe belangrijk het is om goed voor een groen klimaat en de natuur te zorgen!

Wat doe je het liefst in jou vrije tijd?
Op het moment ben ik mij in mijn vrije tijd heel erg aan het verdiepen over het klimaat en probeer ik hier mooie verhalen en spelletjes bij te bedenken. Dit omdat ik langs scholen wil gaan om de jeugd bewustwording en kennis over recyclen wil bijbrengen en over het schoner maken van de natuur. Kinderen onthouden informatie beter wanneer iets spelenderwijs wordt aangeboden, daarom probeer ik mijn aanbod voor ze zo leuk mogelijk te maken! Ook ben ik bezig met contacten leggen op basisscholen zodat ik daar mijn verhaal mag komen doen. Daarnaast probeer ik na mijn werk elke dag even te sporten, al is het maar een half uurtje en na afloop eet ik dan mijn maaltijd van hello fresh. Ik vind koken heel erg leuk, ik ben nog geen chef kok maar ik leer elke dag steeds meer! Ook vind ik het natuurlijk heerlijk om met mijn vrienden te zijn en te kletsen, ik ben een heel sociaal meisje en alleen zijn vind ik eigenlijk maar niks.

Lisanne, wij wensen jou onwijs veel succes en plezier bij Miss Beauty of the Netherlands!

Wil je de reis van Lisanne volgen? Hou haar dan in de gaten op Instagram via: @lisanne.hfx
Fotograaf: Roy Froma