Tussenstand voting Miss Beauty of Groningen!
16 april 2021
Hairdreams sponsort extensions voor 36 provinciale winnaressen
20 april 2021
Tussenstand voting Miss Beauty of Groningen!
16 april 2021
Hairdreams sponsort extensions voor 36 provinciale winnaressen
20 april 2021

Interview met Miss Beauty of Noord-Brabant 2020/2021 – Kimberly Soesbergen

Hé, dat is leuk: een bekend gezicht! Je kent deze stralende dame misschien al als Miss Teen of Noord-Brabant 2015, en nu, 5 jaar later vond ze het tijd voor een nieuwe poging. Dit keer in de Beauty-categorie. We kunnen wel zeggen dat ze (weer) met vlag en wimpel is geslaagd! Wij interviewden de kersverse Miss Beauty of Noord-Brabant 2020/2021! Lees je mee?

Welkom terug Kimberly! Wij kennen je al een beetje, maar stel je even voor!
Mijn naam is Kimberly Soesbergen, ik ben 20 jaar en ik kom uit Breda. Dit jaar ga ik afstuderen als Ruimtelijke Vormgever. Ik wist al op jonge leeftijd dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Dagelijks bezig zijn met de laatste trends op het gebied van interieur, duurzaamheid en eerlijke materialen. Door de vele projecten die ik heb uit mogen werken weet ik inmiddels dat duurzaamheid en creativiteit mij bijzonder kunnen inspireren. In september start ik op Hogeschool Zuyd in Maastricht waar ik de opleiding voor architectuur ga volgen.

Wauw, a woman with a mission! Wat wil je uit deze titel halen?
Ik, Miss Beauty of Noord-Brabant, zal mijn stem gebruiken om jongeren te inspireren en wil ik mensen bewust maken van bepaalde (oor)zaken. Mensen putten de natuurlijke rijkdommen sneller uit dan dat ze het kunnen herstellen. Leef duurzamer, kies voor plantaardige producten en reis milieubewust. In een duurzame wereld moeten mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht zijn. Dat kunnen we alleen met z’n allen bereiken.

Waar kan jij je even opladen tussen alle drukke momenten door?
Op jonge leeftijd begon ik met dansen, dit doe ik nog steeds. Momenteel dans ik in een demoteam. Als het wedstrijdseizoen begint train ik minimaal 3 keer per week. Voornamelijk hou ik ervan om te experimenteren met verschillende stijlen, de choreografieën zijn altijd divers. Ik kijk er naar uit om weer zo snel mogelijk wedstrijden te dansen met mijn team! Verder vind ik het heerlijk om te vertoeven in een natuurlijke omgeving. Ik woon op 5 minuten lopen van het bos. Ik loop dan ook regelmatig met familie en vriendinnen. Dit zijn voor mij oplaadmomenten.

Je weet hoe het is om de competitie aan te gaan met 11 andere prachtige dames. Hoe zorg jij dat je opvalt?
Wat mij uniek maakt is mijn rol als aanvoerder. In het dagelijks leven neem ik vaak de leiding, op school, stage, mijn wedstrijdteam van dansen en daarbuiten. Ik vind dit onwijs leuk omdat ik merk dat mensen door mijn positieve drive daardoor gemotiveerd raken! Qua looks varieer ik veel met kledingstukken, patroontjes en kleuren. Ook op dit gebied ben ik opzoek naar duurzame kledingstukken. Hiermee heb ik mijn eigen unieke kleurenpalet gecreëerd, dit geeft mij zelfvertrouwen! En als laatst heb ik donkerblond haar met bruine ogen, ik hoor regelmatig dat dit een unieke combinatie is.

Last but not least: wat weten wij nog niet van jou?
Ik heb het in de winter chronisch koud. Vanaf september tot ongeveer mei slaap ik standaard met 3 dikke dekens. Sokken in sloffen draag ik het gehele jaar door! Verder ben ik een slechte stilzitter. Ik moet iets om handen hebben en houd van drukte!

Kimberly, wij wensen jou onwijs veel succes en plezier bij Miss Beauty of the Netherlands!

Wil je de reis van Kimberly volgen? Hou haar dan in de gaten op Instagram via: @kimberlysoesbergen
Fotograaf: John Vermeeren