Winnaressen Miss Beauty of Gelderland bekend!
16 maart 2021
Tussenstand voting Miss Beauty of Zeeland!
19 maart 2021
Winnaressen Miss Beauty of Gelderland bekend!
16 maart 2021
Tussenstand voting Miss Beauty of Zeeland!
19 maart 2021

Interview Miss Beauty of Gelderland 2020/2021- Cheyenne Huurman

Sinds zaterdag 13 maart 2021 mag ze zich Miss Beauty of Gelderland 2020-2021 noemen. Lange donkere lokken, een stralende lach en een en al positiviteit komen de (virtuele) kamer binnen als wij de 23-jarige Cheyenne Huurman interviewen! Benieuwd naar haar? Lees dan snel verder! 

Jij mag je nu Miss Beauty of Gelderland 2020-2021 noemen, geweldig! Wat ging er door je heen toen je won?
Ik keek samen met mijn familie thuis naar de finale. Iedereen zit op het puntje van de stoel en wacht in spanning af. Toen ik mijn naam hoorde was mijn eerste reactie gejuich en daarna de tranen! Het moest nog even tot me doordringen kon het bijna niet geloven!

Je deed natuurlijk niet voor niks mee aan Miss Beauty of Gelderland. Vertel!
Ik wil graag laten zien dat we voor de mensen, de dieren en de aarde om ons heen moeten zorgen. En vooral in deze tijd zijn juist de kleine dingen ontzettend belangrijk. Dit geeft me de kans om het podium te gebruiken om andere te motiveren en te inspireren! Ook wil ik laten zien dat als jij echt iets wilt je dit ook kan, je altijd jezelf moet blijven.

Voor het eerst in de geschiedenis was de finale van Miss Beauty of Gelderland online. Wat vond je daarvan?
Het is natuurlijk anders dan andere jaren, maar dat maakt het zeker geen minder mooie en unieke ervaring. Het was super goed geregeld. Het eindresultaat van de show is echt prachtig. Aan alles zit natuurlijk ook iets positiefs, dat je de finale thuis met je familie op de bank bekijkt heeft ook wel weer iets moois.

Je vertegenwoordigt nu de provincie Gelderland bij Nederland. Hoe ga jij je onderscheiden van de andere provinciale winnaressen?
Als ik iets doe of wil bereiken, werk ik daar heel erg hard voor om uiteindelijk mijn doel te behalen. Ik weet dat ik er alles voor gedaan heb! Daarnaast probeer ik altijd in elke situatie iets positiefs te zien en vind ik het erg belangrijk om elkaar een handje te helpen. Zo komen we veel verder. En misschien wel het allerbelangrijkste: ik blijf ten alle tijden mezelf!

Cheyenne, wij wensen jou onwijs veel succes en plezier bij Miss Beauty of the Netherlands!

Wil je de reis van Cheyenne volgen? Hou haar dan in de gaten op Instagram via: @cheyenn._
Fotograaf: Tweellightzone (Martin van den Tweel)