Laura Ponticorvo is Social Media Coach & Jurylid!
16 augustus 2017
Rolf Sanchez zingt missen toe tijdens finale Miss Beauty of the Netherlands!
20 augustus 2017
Laura Ponticorvo is Social Media Coach & Jurylid!
16 augustus 2017
Rolf Sanchez zingt missen toe tijdens finale Miss Beauty of the Netherlands!
20 augustus 2017

Kimberley Xhofleer Jurylid bij finale Miss Beauty of the Netherlands

Kimberley Xhofleer de huidige Miss Beauty of the Netherlands kan uiteraard niet ontbreken als jurylid tijdens het de finale op zaterdag 9 September in WorldHotel Wings. Kimberley uit de provincie Limburg werd op 10 September 2016 gekroond tot Miss Beauty of the Netherlands 2016. Haar reactie op haar winst was er 1 om nooit meer te vergeten.

Kimberley heeft het afgelopen jaar Nederland maar liefst 2 keer mogen vertegenwoordigen op een internationale verkiezing Zo vloog zij naar Cambodja en naar Taiwan. Kimberley behaalde in Cambodja de top 10 en tevens de titel Best Talent! Vervolgens heeft zij zich het afelopen jaar uitstekend ingezet als Miss Beauty of the Netherlands. Zo zat zij tijdens maar liefst 6 provinciale verkiezingen in de jury en heeft zij de afgelopen tijd de missen bijgestaan tijdens de activiteiten voor Nederland.

Op 9 September is het tijd voor Kimberley om haar kroon over te dragen aan haar opvolgster. Wij vroegen Kimberley waar zij op gaat letten tijdens het jureren ; “Waar ik naar kijk is of het meisje wel echt zichzelf is, daarnaast is het belangrijk dat zij lief is en bereid om anderen te helpen waar nodig. Wat ook heel erg belangrijk is is dat het iemand moet zijn die het ook echt wil, het is een grote verantwoordelijkheid om deze titel te dragen, iemand die het maximale eruit zal halen.”