Miss Beauty of the Netherlands ziet af van samenwerking met Plan Nederland
23 februari 2018
Casting Miss Beauty of Zeeland 2018!
18 maart 2018
Miss Beauty of the Netherlands ziet af van samenwerking met Plan Nederland
23 februari 2018
Casting Miss Beauty of Zeeland 2018!
18 maart 2018

Miss Beauty of the Netherlands zet zich in voor LINDA.Foundation!

Miss Beauty of the Netherlands zet zich elk jaar in voor een goed doel. De afgelopen drie jaar hebben wij met veel liefde ons ingezet voor Stichting Haarwensen. We konden met gepaste trots vorig jaar een recordbedrag van € 46.281,- aan hen overhandigen. Dit jaar willen wij ons inzetten voor LINDA.Foundation, het goede doel van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. De stichting is bestemd voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. In Amsterdam zelfs één op de vier. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Deze gezinnen wil de LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben. Op deze manier weten ze ook dat er in Nederland mensen zijn die met hen meeleven.

De overheadkosten van de LINDA.foundation worden zo laag mogelijk gehouden en worden betaald door Linda de Mol en uitgeverij Mood for Magazines. Zo hebben donateurs de garantie dat hun gift in zijn geheel gebruikt wordt voor de gezinnen die het moeilijk hebben.

Wij vinden het belangrijk dat de mensen in Nederland niet vergeten worden, en dat ook zij de hulp krijgen die zij verdienen. Wij zijn dan ook ontzettend trots op de samenwerking met LINDA.Foundation en streven ernaar een mooi bedrag op te halen voor deze stichting!