Zinderende finale Miss Beauty of the Netherlands 2022!
4 juli 2022
Anne Brouwer wint derde plaats bij Miss Teen International
1 augustus 2022
Zinderende finale Miss Beauty of the Netherlands 2022!
4 juli 2022
Anne Brouwer wint derde plaats bij Miss Teen International
1 augustus 2022

Opnieuw een recordbedrag voor de LINDA.Foundation

Miss Beauty of the Netherlands zet zich elk jaar in voor een goed doel. Dit jaar hebben wij ons voor het vierde jaar ingezet voor LINDA.Foundation, het goede doel van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. De stichting is bestemd voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. In Amsterdam zelfs één op de vier. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Deze gezinnen wil de LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben. Op deze manier weten ze ook dat er in Nederland mensen zijn die met hen meeleven.

De overheadkosten van de LINDA.foundation worden zo laag mogelijk gehouden en worden betaald door Linda de Mol en uitgeverij Mood for Magazines. Zo hebben donateurs de garantie dat hun gift in zijn geheel gebruikt wordt voor de gezinnen die het moeilijk hebben.

Alle provincies en de landelijke finalisten hebben zich het afgelopen jaar ingezet voor LINDA.Foundation. Van alle provincies heeft Noord-Brabant het meeste geld opgehaald. Tijdens de grote finale werd Miss Teen of Noord-Brabant Jill van de Wiel ook verkozen tot Miss Charity 2022. Zij overhandigden een cheque van maar liefst € 115.943,00 aan Mandy Woelkens, de nieuwe hoofdredacteur van LINDA.Meiden. Een bedrag waar wij onwijs trots op zijn!