Jandino Asporaat host finale Miss Beauty of the Netherlands 2020/2021
19 juli 2021
Tussenstand voting Miss Intercontinental Netherlands!
25 augustus 2021
Jandino Asporaat host finale Miss Beauty of the Netherlands 2020/2021
19 juli 2021
Tussenstand voting Miss Intercontinental Netherlands!
25 augustus 2021

President Milou Verhoeks neemt afscheid

Time for a change! Na 12 jaar draag ik zaterdag het stokje over als President van Miss Beauty of the Netherlands aan Tessa le Conge. In 2009 organiseerde ik als 22 jarige jonge ondernemer mijn eerste verkiezing. Mijn eerste echte onderneming, naar de kvk en gaan! Met 69 aanmeldingen en een show in een kleine zaal stond er een 1e show. Nu twaalf jaar later staat er een prachtig team van 30 mensen, zijn er jaarlijks ruim 4000 aanmeldingen, elk jaar verkiezingen per provincie en als kers op de taart zaterdag weer het schitterende gala in Studio 21. Met mijn team hebben wij 3 internationale verkiezingen gewonnen, zijn er 4 runner ups titels behaald en vele subtitels. We hebben een klein land als Nederland internationaal echt op de kaart kunnen zetten.

Twaalf jaar lang deze verkiezingen organiseren is geen persoonlijke prestatie. Het is een teamprestatie. Zonder al mijn lieve familie, vrienden, medewerkers, sponsoren was het mij nooit gelukt. Teamwork makes the dreamwork! Heel, heel, heel veel dank!

Ik draag het stokje vol vertrouwen over aan Tessa Le Conge. Ook zij heeft zelf deelgenomen aan missverkiezingen en kent met een internationale titel op zak de missenwereld als geen ander. Daarbij wordt ze uiteraard de komende jaren nog gesteund met advies van mij en Cees Wiltschut.