Rolf Sanchez zal wederom de missen toezingen tijdens de finale!
19 juli 2018
!UITVERKOCHT! Grand Gala Miss Beauty of the Netherlands 2018 Powered by Hairdreams !UITVERKOCHT!
30 juli 2018
Rolf Sanchez zal wederom de missen toezingen tijdens de finale!
19 juli 2018
!UITVERKOCHT! Grand Gala Miss Beauty of the Netherlands 2018 Powered by Hairdreams !UITVERKOCHT!
30 juli 2018

Terugblik op Château du Fey

Op Maandag 18 Juni vertrokken alle missen al vroeg van huis om vervolgens om 06:30 uur te verzamelen in Breda. Met vermoeide gezichtjes en een koffertje in de hand, begon de busreis naar Frankrijk. De vermoeidheid werd al gauw vervangen voor enthousiasme en gezelligheid dankzij Pim de buschauffeur, wie zonder enige moeite alle muziek wensen en film aanvragen vanuit de missen afspeelde. Na een reis van 8 uur kwamen wij aan bij het prachtige kasteel. Alle missen werden verwelkomt met een glaasje bubbels en een welkomstspeech van Milou van Hout – Verhoeks. Het feest kon beginnen en iedereen genoot van de prachtige locatie, het heerlijke weer en de gezelligheid. Na het diner was het tijd voor de eerste activiteit, een pub quiz georganiseerd door de team managers Tessa Le Conge en Nadine Werkhoven, met uiteenlopende vragen om hun kennis van missverkiezingen te testen, algemene kennis, herkenning en leuke feitjes.

Op Dinsdag begon de dag al vroeg met het ontbijt om 08:00 uur, gevolgd door een yoga sessie met Aneudi Cabral. Hierna mochten de missen nog even ontspannen want er stond een drukke planning voor de deur. Na de lunch stonden alle missen klaar voor de Team Battle, de strijd om het beste team. Na een middag vol spelletjes en wedstrijden was het tijd om om te kleden. De missen kwamen naar het diner in de meest bijzondere en prachtige creaties voor de eerste thema avond: Miss Festival georganiseerd door Judith Maas. Deze avond werden de missen beoordeeld op hun creativiteit, social media en dance moves door een deskundige driekoppige jury bestaande uit Anydee Anytime, Judith Maas en Sheila. Nadat wij allemaal genoten hebben van de heerlijke muziek van DJ Dina en de dance moves van de missen werd de Miss Festival 2018 bekend gemaakt: Miss Teen of Zuid-Holland Quishantely Leito heeft deze mooie titel in ontvangst mogen nemen en de avond werd afgesloten met een avond feest.

 

Na de relaxte eerste 2 dagen was het tijd voor het echte werk. De dag begon weer met een heerlijk ontbijt en yoga, maar er moest veel gebeuren deze dag. Met een fantastisch team van fotografen hebben alle missen deze dag verschillende fotoshoots gehad. Raf Debruyne en Charina Bartels waren verantwoordelijk voor de team foto’s en gala foto’s, Martin Bierman en Michiel Fisher waren verantwoordelijk voor de kalender foto’s in badpakken en lingerie van After Eden, Sanne Roffel en Marit Beets zorgde voor de videoshoots van elke mis, en Marco ter Beek heeft samen met Lotte van der Zee en Makiko Kelatow de nieuwe collectie van After Eden gefotografeerd. Tijdens deze shoots kregen de missen ook nog verschillende workshops, social media training door Judith Maas, Speech training door alle teammanagers Sanne Roffel, Nadine Werkhoven en Tessa Le Conge, en ook kregen de missen nog een dans workshop door choreograaf Aneudi Cabral. Dit alles onder leiding van Milou van Hout – Verhoeks. Ondanks het feit dat iedereen erg moe was van een lange dag hard werken, stond er nog een avond met pizza en een glitterparty op de planning. Vermoeid maar voldaan genoot iedereen van de pizza, maar na het diner was spontaan iedereen weg. Niet veel later werden de organisatie, fotografen en partners verrast met een glitter/pyjama party door de missen, en werd het weer een bijzondere en leuke avond met veel dansen en muziek.

 

De laatste dag was aangebroken en wederom startte de dag met een luxe ontbijt en een yoga sessie. Het was tijd voor de laatste fotoshoots, en na de lunch mochten de missen nog even ontspanning en vervolgens de koffers weer inpakken. Om 16:00 uur stond Pim van KMT Tours weer klaar met de bus om iedereen veilig naar Breda te brengen. Het begin van de reis was weer een groot feest met muziek en gezelligheid, maar na een paar uurtjes lag het merendeel te slapen. De missen hebben ervaren hoe leuk en gezellig een missverkiezing is, en gelijkertijd hoe hard ze moeten werken en hoe veel er bij een missverkiezing komt kijken. Het besef van de realiteit was te merken bij de missen. Wij hebben ontzettend genoten en zijn meer dan trots op de missen en het hele team dat deze fantastische reis heeft mogelijk gemaakt. Iedereen, ontzettend bedankt!

See our video as well, click here.

Main photo by Marco ter Beek
Group Bathing suit photo by Raf DeBruyne
Calendar Photo by Martin Bierman