Team Noord-Brabant 2017
21 juli 2017
Prachtige finale Miss Beauty of Groningen!
25 juli 2017
Team Noord-Brabant 2017
21 juli 2017
Prachtige finale Miss Beauty of Groningen!
25 juli 2017

Totally in Shape hoofdsponsor Miss Beauty of Groningen

Met veel trots is Totally in Shape hoofdsponsor van de missverkiezing ‘Miss Beauty of Groningen 2017’. Totally in Shape is al jaren een autoriteit op het gebied van sport, voedingsadvies en mental coaching. Op laagdrempelige wijze worden klanten aan een gezonde leefstijl geholpen. Zes dagen per week zijn er verschillende groepslessen. Ook zijn er een fysiotherapeut en psycholoog in huis.

Stefan Alfons, eigenaar van Totally in Shape, vertelt: ‘Totally in Shape is het huis voor een gezonde lifestyle in Groningen. Kenmerkend voor onze aanpak is het op maat gemaakte totaalpakket dat we klanten bieden. Wij geven onder andere personal training, groepslessen, sportmassages, mental coaching en kookworkshops. Dit is voor de deelneemsters van Miss Beauty of Groningen een mooie voorbereiding naar de verkiezing.’

Totally in Shape stoomt de deelneemsters van de missverkiezing klaar voor het evenement. Deelneemsters krijgen personal training.  Tijdens de oefendag in ons pand leren de ‘missen’ hoe zij zich moeten presenteren. Fysieke en mentale coaching worden op deze dag gecombineerd.

Naast de kroning van Miss Beauty of Groningen, wordt er ook een ‘MISS TOTALLY IN SHAPE’  gekroond. De winnaressen ontvangen een personal trainingspakket. De Miss Beauty of Groningen wordt tevens door ons voorbereid op de grote finale van Miss Beauty of the Netherlands.

Bekijk hier het filmpje van deze prachtige dag! https://www.youtube.com/watch?v=lIdgmWvy-UM&feature=youtu.be