Interview Danayé-Mila van Egmond | Miss Beauty of Noord-Brabant 2024
7 maart 2024
Interview Divine Meijer | Miss Beauty of Groningen 2024
13 maart 2024
Interview Danayé-Mila van Egmond | Miss Beauty of Noord-Brabant 2024
7 maart 2024
Interview Divine Meijer | Miss Beauty of Groningen 2024
13 maart 2024

Interview Liora Smit | Miss Teen of Groningen 2024

Liora Smit nam op zondag 4 februari 2024 de kroon over van Niamh Werkhoven en is de nieuwe Miss Teen of Groningen 2024. Na haar winst stelden wij haar een aantal vragen om Liora beter te leren kennen.

Vertel eens wat over jezelf Liora?
Ik ben Liora Smit, 16 jaar en zit in mijn eind examen jaar HAVO5. Ik dans en zing graag. In mijn vrije tijd vind ik het super leuk om de stad in te gaan shoppen met een paar vriendinnen.

Wat wil je bereiken voor jezelf (persoonlijke ontwikkeling) met het meedoen aan deze verkiezing?
Door mijn bescheidenheid ben ik soms onzichtbaar voor velen, maar door mee te doen aan Miss Teen of the Netherlands wil ik laten zien dat je door bescheidenheid nooit onzichtbaar hoeft te zijn. Je mag je altijd laten zien!

Welke boodschap wil je overbrengen aan de maatschappij tijdens het Nederlandse traject en waarom?
Zelf wil ik mijn advocacy onderzoek naar borstkanker onder de aandacht brengen, omdat het de meest voorkomende vorm van kanker onder de Nederlandse vrouwen is.

Welke eigenschappen maken jou uniek en hoe wil jij dit gaan inzetten in de verkiezing?
Mijn bescheidenheid maakt mij uniek en bescheidenheid siert de mens! Zelf ben ik ook heel spontaan en altijd vrolijk! Ik heb veel doorzettingsvermogen dit wil ik ook zeker gaan inzetten in de verkiezing.

Vertel een leuk feitje of een bijzonder verhaal over jezelf:
Mijn ouders noemen me altijd de jongere versie van Sylvie Meis.

 

Wij wensen Liora heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @liorasmit