Hoofdsponsor Miss Beauty of Flevoland 2017
21 juli 2017
Finally Miss Beauty of Noord-Brabant 2017
21 juli 2017
Hoofdsponsor Miss Beauty of Flevoland 2017
21 juli 2017
Finally Miss Beauty of Noord-Brabant 2017
21 juli 2017

Traject Miss Beauty of Noord-Brabant 2017

Nieuwsgierig naar het traject van Miss Beauty of Noord-Brabant? Zo zag het traject eruit!

Zondag 12 maart vond de casting van Miss Teen & Miss Beauty of Noord-Brabant 2017 plaats in Etten-Leur. Gedurende drie rondes (een introductieronde, bikinironde en vragenronde) konden de dames zich voorstellen aan de juryleden.

Zondag 19 maart hadden de kersverse finalisten van Miss Beauty of Noord-Brabant hun eerste workshopmiddag! Deze middag hebben de dames nader kennis gemaakt met elkaar en kregen zij een (social) mediatraining en een make up tutorial. Zaterdag 1 april stond er een fotoshoot op de agenda. Alle Missen kwamen in hun beste pastel outfit en in hun mooiste Missen look naar Eindhoven. Tijdens de shoot kregen zij aanwijzingen en hulp om tot het beste resultaat te komen.

Zondag 2 april kregen de finalisten een workshop facial expression en catwalktraining. Daarnaast werd er aandacht besteed aan hun zelfpresentatie. Deze dag is ook de basis voor de openingsdans aangeleerd.

Zondag 30 april werden de catwalk skills en de facial expressions tot een hoger niveau getild. Daarnaast is er aandacht besteed aan de openingsdans en de vragenronde ter voorbereiding van de finale.

Zondag 14 mei is de gehele show doorgenomen, van openingsdans, introductieronde, bikinironde, galaronde en vragenronde. Tot slot zijn alle plaatsen (tot zo ver mogelijk) aangewezen op het podium. De dames konden tijdens deze oefendag al hun vragen stellen
over de show.

Zaterdag 20 mei was het zo ver; dé finale! Gedurende de middag zijn de verschillende rondes doorgenomen en de plaatsen op het podium aangewezen. Die avond hebben alle
dames geschitterd!