Recordbedrag goede doel voor Miss Beauty of Zeeland 2017
27 juli 2017
Winnaressen Miss Beauty of Zeeland 2017
27 juli 2017
Recordbedrag goede doel voor Miss Beauty of Zeeland 2017
27 juli 2017
Winnaressen Miss Beauty of Zeeland 2017
27 juli 2017

Traject Miss Beauty of Zeeland 2017

Miss Beauty of Zeeland heeft een succesvol jaar achter de rug. Voor het eerst vond er een Zeeuwse casting plaats én voor het tweede jaar een Zeeuwse finale. Voorheen werd de casting voor de Zeeuwse schonen namelijk samen met Noord-Brabant georganiseerd. Vanwege het stijgende aantal aanmeldingen en animo is er besloten om een aparte casting te organiseren. Er kan gezegd worden dat Miss Beauty of Zeeland naam en draagvlak begint te krijgen in de provincie.

Dit jaar stonden 16 knappe dames op het podium; acht Teens (15-18 jaar) en acht Beauty’s (19-26 jaar). In twee maanden zijn zij door middel van workshopdagen klaargestoomd voor de finale. De dames zijn in deze periode voorzien van o.a. workshops met betrekking tot zelfpresentatie, mediatraining, make-up tutorial, fotoshoot, catwalk training en choreografie.

We zijn uitzonderlijk blij met de steun en support van onze sponsoren, want zonder sponsoren zou dit traject niet georganiseerd kunnen worden. Hoofdsponsor ATB-Willems heeft de dames voorzien van mooie sjerpen, Amadore Hotels en Restaurants heeft ons hartelijk ontvangen tijdens de casting, fotoshoot én finale, Verstelle Productions verzorgde het sublieme licht en geluid tijdens de finale, Signmakers Zeeland verzorgde de sportieve shirtjes voor de openingsdans. Verder bedanken wij Veersedam Auto’s, Interborg Keukens, Auto en Metaalhandel Toon van Wanrooij, Vlieland fotografie, ZK Kozijnen, Beauty Couture en City Spa Goes voor hun vertrouwen!

Op naar traject 2018!