Interview Faith Jansen | Miss Teen of Zeeland 2024
17 april 2024
Interview Alyssa Grendel | Miss Teen of Friesland 2024
22 april 2024
Interview Faith Jansen | Miss Teen of Zeeland 2024
17 april 2024
Interview Alyssa Grendel | Miss Teen of Friesland 2024
22 april 2024

Interview Karolina Csavas | Miss Beauty of Zeeland 2024

Karolina Csavas nam op zaterdag 23 maart 2024 de kroon over van Elise Kemper en is de nieuwe Miss Beauty of Zeeland 2024. Na haar winst stelden wij haar een aantal vragen om Karolina beter te leren kennen.

Vertel eens wat over jezelf Karolina?
Mijn naam is Karolina Csavas, ik woon in Vlissingen en ben 18 jaar oud. Op het moment zit ik in mijn laatste jaar van de havo en wil hierna commerciële economie studeren. Naast school heb ik ook nog een bijbaantje en dat is gezellig vakkenvullen in de Jumbo. In mijn vrije tijd hou ik veel van lezen en schilderen ook is dansen een onderdeel van mijn hobby.

Wat wil je bereiken voor jezelf (persoonlijke ontwikkeling) met het meedoen aan deze verkiezing?
Wat ik wil bereiken met dit traject is meer van mezelf te leren houden en weten dat ik er mag zijn. Maar ook vooral het durven om er te zijn!

Welke boodschap wil je overbrengen aan de maatschappij tijdens het Nederlandse traject en waarom?
Mijn bericht dat ik wil overbrengen aan de maatschappij is dat je altijd jezelf moet zijn en niet bang moet zijn om nieuwe dingen te proberen. Want dat is wanneer je pas echt leert wie je nou echt bent, en dan kun je pas echt jezelf zijn! Zelf heb ik de afgelopen jaren mezelf steeds in het diepe gegooid met de gekste dingen, en was ik bang? Ja absoluut! Bleef ik mezelf? Altijd! Heb ik hierdoor ontzettend veel geleerd? Ja en dat is wat ik aan onze maatschappij wil overbrengen.

Welke eigenschappen maken jou uniek en hoe wil jij dit gaan inzetten in de verkiezing?
Wat maakt mij uniek in dit traject? Nou bijvoorbeeld dat ik meedoe aan Miss Beauty of the Netherlands terwijl ik eigenlijk in Hongarije ben geboren! Hoewel ik al 15 jaar in Nederland woon, en ook erg veel van Nederland hou en dit ook echt als mijn thuis zie, is dit bijna meer een feit dan een eigenschap. Wat wel een eigenschap is, is dat ik echt een podium beest ben en ook op het podium 100% van mezelf laat zien en dat ik altijd ook 110% inzet toon. Dit eigenschap ga ik dus ook zeker kunnen gebruiken tijdens de finaleweek, de repetitiedag en de finale natuurlijk zelf!

Vertel een leuk feitje of een bijzonder verhaal over jezelf:
Een leuk feitje over mezelf wat niet iedereen over mij weet, is dat ik echt een mega grote Harry Potter fan ben! Ik kijk de films al zo lang ik me kan herinneren en uiteraard heb ik de boeken ook gelezen. Om het deze obsessie helemaal af te sluiten ligt mijn kamer natuurlijk vol met allemaal Harry Potter gerelateerde spullen!

 

Wij wensen Karolina heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @karolina._c

 

Foto: Vermeeren Photography