Interview Anne-Merel Broer | Miss Beauty of Flevoland 2024
5 april 2024
Interview Karolina Csavas | Miss Beauty of Zeeland 2024
17 april 2024
Interview Anne-Merel Broer | Miss Beauty of Flevoland 2024
5 april 2024
Interview Karolina Csavas | Miss Beauty of Zeeland 2024
17 april 2024

Interview Faith Jansen | Miss Teen of Zeeland 2024

Faith Jansen nam op zaterdag 23 maart 2024 de kroon over van Demi Lokker en is de nieuwe Miss Teen of Zeeland 2024. Na haar winst stelden wij haar een aantal vragen om Faith beter te leren kennen.

Vertel eens wat over jezelf Faith?
Hoi! Ik ben Faith Jansen, ik ben 15 jaar en kom uit Breskens. Ik werk in de bediening en ga naar de middelbare school. Ik vind het super leuk om creatief te zijn en met schoonheid bezig te zijn. Het leukste vind ik nagels doen.

Wat wil je bereiken voor jezelf (persoonlijke ontwikkeling) met het meedoen aan deze verkiezing?
Door hier aan mee te doen wil ik graag veel leren over hoe je je het beste kan uiten en om beter in me schoenen te staan.

Welke boodschap wil je overbrengen aan de maatschappij tijdens het Nederlandse traject en waarom?
Ik zou graag willen dat mensen een schoonheid verkiezing niet zien als iets slechts maar juist iets goeds. Er is veel miscommunicatie over en ik heb met de missverkiezing echt super lieve meiden ontmoet. Ik zou graag willen dat andere meiden ook begrijpen dat een missverkiezing eigenlijk echt heel leuk is.

Welke eigenschappen maken jou uniek en hoe wil jij dit gaan inzetten in de verkiezing?
Ik ben altijd blij en heb altijd een lach op mijn gezicht.

Vertel een leuk feitje of een bijzonder verhaal over jezelf:
Ik vind het super leuk om creatief te zijn en hou er van om nagels te doen. Ik heb ook veel kunst gedaan maar daar ben ik mee gestopt en focus nu echt op nagels zodat ik later ook nagelstylist kan worden.

 

Wij wensen Faith heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @faith_jansen1

 

Foto: Vermeeren Photography