Hoofdsponsor Miss beauty of Utrecht 2017: Bonne nuit
19 juli 2017
Inzet voor Stichting Haarwensen door Finalisten van Miss Beauty of Limburg 2017!
21 juli 2017
Hoofdsponsor Miss beauty of Utrecht 2017: Bonne nuit
19 juli 2017
Inzet voor Stichting Haarwensen door Finalisten van Miss Beauty of Limburg 2017!
21 juli 2017

Zaterdagavond 13 mei 2017 DE FINALE van Miss Teen & Miss Beauty of Limburg 2017!

Op 4 maart 2017 barstte de strijd los voor de titel van Miss Teen & Miss Beauty of Limburg 2017. Dames uit alle windstreken van Limburg hebben tijdens deze casting alles uit de kast gehaald om te laten zien dat zij dé enthousiaste, slimme, representatieve en spontane Miss Teen & Miss Beauty of Limburg zijn.
Tijdens deze casting is er een selecte groep finalisten gekozen door een vakkundige jury voor het uitgebreide traject naar de finale van Miss Beauty of Limburg, bestaande uit o.a. catwalk training, fotoshoots, een bootcamp en workshops.
Zaterdag 13 mei 2017 was het zover, het moment waar de finalisten ontzettend hard voor hebben getraind: Dé finale van Miss Beauty of Limburg 2017 in de Polfermolen, te Valkenburg!
Tijdens deze finale hebben negen Teens en vijftien Beauties gestreden voor de titel van Miss Teen & Miss Beauty of Limburg. Zij hebben zich mogen presenteren aan publiek en jury tijdens meerdere rondes, waaronder een choreografie, een voorstel en een galaronde. Ook is er dit jaar een finaliste gekozen voor de titel van Miss Intercontinental of Limburg. Om deze titels te kunnen behalen hebben alle finalisten gedurende de gehele show een top prestatie neergezet!
Na een spannende strijd zijn er met trots, drie prachtige missen gekozen die Limburg zullen vertegenwoordigen in de landelijke finale. Allereerst, Indy Thomas uit Heerlen, zij is verkozen tot Miss Teen of Limburg 2017. Fenne Lomme uit Geijsteren is gekroond tot Miss Beauty of Limburg 2017 en Carley Donders uit Koningslust heeft de titel van Miss Intercontinental of Limburg 2017 mogen ontvangen.

Deze drie winnaressen zullen de strijd aangaan met de andere provinciale winnaressen tijdens de Nederlandse finale op zaterdag 9 september bij Worldhotel Wings, te Rotterdam!