Sponsor Miss Beauty of Zuid-Holland | Fruit Voor Thuis
7 februari 2022
Hairdreams hoofdsponsor Miss Beauty of the Netherlands 2022
1 maart 2022
Sponsor Miss Beauty of Zuid-Holland | Fruit Voor Thuis
7 februari 2022
Hairdreams hoofdsponsor Miss Beauty of the Netherlands 2022
1 maart 2022

Easy 95.5 FM mediapartner van Miss Beauty of Flevoland!

Met gepaste trots stellen wij jullie voor aan Easy 95.5 FM, de mediapartner van Miss Beauty of Flevoland! 24 uur per dag, 7 dagen per week kun je luisteren naar de leukste muziek en diverse talkshows van bekende programmamakers waaronder Jan van Veen, Luc van Rooij, Bart van der Molen en nog veel meer. Hierbij komen onderwerpen aan bod zoals politiek, cultuur, sport, economie en maatschappij. Easy 95.5 FM biedt onze finalisten een hoop mogelijkheden en zal als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws rondom Miss Beauty of Flevoland.

Alle kandidaten die hebben deelgenomen aan de online casting van Miss Beauty of Flevoland 2022 zaten zondag 23 januari gespannen te luisteren naar radio Easy 95.5 FM. Hier kregen zij namelijk tussen 18:00 en 19:00 uur te horen of zij de jury hebben weten te overtuigen en een plekje in de finale hebben bemachtigd. Maar liefst 36 kandidaten hebben hun naam op de radio voorbij horen komen en mogen zichzelf vanaf nu finalist van Miss Beauty of Flevoland noemen!

Voor onze finalisten staan er een hoop leuke activiteiten op de planning in samenwerking met Easy 95.5 FM. Zij krijgen een rondleiding door de studio en een mediatraining van Arno van Boven en Daphne Roubos. Tijdens deze mediatraining leren de finalisten hoe je omgaat met media, hoe je moet presenteren op de radio of podcasts én krijgen zij een screeningtest waarbij ze leren hoe je moet presenteren voor een camera met autocue. Daarnaast zullen de finalisten een leuke challenge doen via hun sociale mediakanalen en maken zij kans om als gast uitgenodigd te worden in de studio en te vertellen over hun deelname aan Miss Beauty of Flevoland! Ook maken de finalisten kans op een mooie subtitel: Miss Easy.FM 2022. Zij zal een jaar lang het gezicht zijn van de omroep. Als kers op de taart wordt de finale van miss beauty of Flevoland ook nog op de tv-zender uitgezonden!

Wij kijken uit naar een hele leuke samenwerking en bedanken Easy 95.5 FM voor alle mooie kansen die zij onze finalisten bieden! Wil je ook luisteren naar de leukste omroep van Flevoland? Breng dan zeker een bezoekje aan de website: www.easyfm.nl en volg ze op Instagram @easyfmalmere.