Interview Anouk Mulder | Miss Teen of Flevoland 2024
5 april 2024
Interview Faith Jansen | Miss Teen of Zeeland 2024
17 april 2024
Interview Anouk Mulder | Miss Teen of Flevoland 2024
5 april 2024
Interview Faith Jansen | Miss Teen of Zeeland 2024
17 april 2024

Interview Anne-Merel Broer | Miss Beauty of Flevoland 2024

Anne-Merel nam op zaterdag 16 maart 2024 de kroon over van Michelle van der Stoep en is de nieuwe Miss Beauty of Flevoland 2024. Na haar winst stelden wij haar een aantal vragen om Anne-Merel beter te leren kennen.

Vertel eens wat over jezelf Anne-Merel?
Hoi, ik ben Anne-Merel Broer. Ik ben 18 jaar oud en woon in Almere. Op dit moment studeer ik de Pabo op de Hogeschool Utrecht, een opleiding die ik met veel passie volg. Daarnaast werk ik ook in een restaurant in Almere.

Wat wil je bereiken voor jezelf (persoonlijke ontwikkeling) met het meedoen aan deze verkiezing?
Ik kan me nogal druk maken over de meningen van anderen. Tijdens het traject van Miss Beauty of Flevoland heb ik geleerd dit meer los te laten. Ik ben echter ook van mening dat je nooit bent uitgeleerd en dat ik mezelf altijd kan verbeteren op verschillende vlakken.

Welke boodschap wil je overbrengen aan de maatschappij tijdens het Nederlandse traject en waarom?
Ik vind het persoonlijk heel belangrijk om bewustzijn te creëren over de gevolgen van plastic afval. Dit doe ik voornamelijk door lessen te geven op basisscholen. Ik merk dat je bij kinderen een grote indruk achterlaat, omdat ze vaak nog niet beseffen hoe groot de gevolgen zijn van onder andere hun acties en hoe belangrijk het is om goed voor onze aarde te zorgen.

Welke eigenschappen maken jou uniek en hoe wil jij dit gaan inzetten in de verkiezing?
Ik ben een echte doorzetter! Je zult mij niet horen zeggen dat ik iets niet kan. Als ik een doel voor ogen heb, zal ik er altijd vol voor gaan, omdat ik het belangrijk vind om alles uit mezelf te halen.

Vertel een leuk feitje of een bijzonder verhaal over jezelf:
Tot vorig jaar was ik elke week te vinden op het hockeyveld als keeper. Dus naast dat ik het leuk vind om bezig te zijn met make-up en kleding, kan ik ook best een stoere meid zijn.

 

Wij wensen Anne-Merel heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @anne_merelbroer

 

Foto: Longjoy Photography