Fotoshoot Miss Beauty of Drenthe 2022
17 januari 2022
Easy 95.5 FM mediapartner van Miss Beauty of Flevoland!
7 februari 2022
Fotoshoot Miss Beauty of Drenthe 2022
17 januari 2022
Easy 95.5 FM mediapartner van Miss Beauty of Flevoland!
7 februari 2022

Sponsor Miss Beauty of Zuid-Holland | Fruit Voor Thuis

Mijn naam is Bob Wesdijk, 25 jaar oud en woonachtig in Overschie. Fruit Voor Thuis is ontstaan in de eerste lockdown van het coronavirus. De gedachten was eerst alle ouderen helpen (binnen Overschie) in deze vervelende tijd met een gezond fruithapje en de behoefte om gezonder te leven. Met deze visie zijn wij inmiddels doorgegroeid naar een waardige speler binnen de fruitmarkt voor zakelijk en particulier gebruik.

Dagelijks verzorgen wij topkwaliteit werkfruit en fruitboxen aan particulieren verspreid over de regio Rotterdam en omstreken. Wij hebben het totale proces van order tot levering in eigenbeheer. Je zal mij dus ook zelf zien bezorgen!

Wekelijks varieert de samenstelling van de fruitsoorten met seizoensgebonden producten. Ieder stukje fruit wordt gecontroleerd op kwaliteit voordat het in de fruitbox wordt verpakt. Zo nemen wij alles uit handen en is het aan ons om onze klant iedere week weer opnieuw te verrassen. De fruitboxen zijn ook voor op werk. Ik lever aan een groot aantal bedrijven die elke week vers fruit voor de medewerkers hebben.

In samenwerking met Miss Beauty of Zuid-Holland wil ik alle finalisten van 2022 een fruitbox geven. Deze kunnen zij natuurlijk zelf benutten, uitdelen of aan iemand schenken die wat extra vitamines kan gebruiken. Het doel is om (online) meer bekendheid te creëren in de regio. We kennen het allemaal om een bloemetje, ballon of wat zoetigheid naar iemand op te sturen. Maar hoe leuk en nuttig is het om fruit/vitamines naar iemand op te sturen?!
Neem een kijkje op www.fruitvoorthuis.com om te zien welke fruitboxen ik heb en om natuurlijk zelf samen te kunnen stellen met jouw favorieten!