Interview Faylinn Pattileamonia | Miss Beauty of Overijssel 2024
29 maart 2024
Interview Anne-Merel Broer | Miss Beauty of Flevoland 2024
5 april 2024
Interview Faylinn Pattileamonia | Miss Beauty of Overijssel 2024
29 maart 2024
Interview Anne-Merel Broer | Miss Beauty of Flevoland 2024
5 april 2024

Interview Anouk Mulder | Miss Teen of Flevoland 2024

Anouk Mulder nam op zaterdag 16 maart 2024 de kroon over van Elisa Civolli en is de nieuwe Miss Teen of Flevoland 2024. Na haar winst stelden wij haar een aantal vragen om Anouk beter te leren kennen.

Vertel eens wat over jezelf Anouk?
Hi lieve mensen! Mijn naam is Anouk Mulder, ik ben 17 jaar oud en geboren en getogen in Almere. Ik werk fulltime bij de costes als verkoopmedewerker en doe dit al bijna 2 jaar met veel plezier. Ik vind kleding en styling ontzettend leuk, maar toch ben ik er nog niet helemaal over uit of ik later ook daadwerkelijk kledingstyliste wil worden. Ik heb namelijk een passie voor mensen helpen en het wisselvallige werk als politieagent lijkt mij ook super leuk! Mijn favoriete hobby is foto’s maken, zo wel voor, als achter de camera! Daarnaast vind ik sporten ontzettend belangrijk en ik ben ook zeker 3 keer per week te vinden in de sportschool. 

Wat wil je bereiken voor jezelf (persoonlijke ontwikkeling) met het meedoen aan deze verkiezing?
Ik zou graag nog willen groeien in het verwerken van mijn verleden. Het onderwerp van mijn advocacy ligt erg dicht bij mijn hart, omdat ik hier zelf ook veel ervaring mee heb gehad. Ondanks dat het nu gelukkig super goed met mij gaat, heb ik het nog steeds niet helemaal verwerkt en vind ik het soms lastig  om hierover te praten. Ik merk dat dat mij soms in de weg staat om anderen te helpen, dus hoop ik tijdens dit traject nog sterker te worden en mijn verleden echt in het verleden te laten!

Welke boodschap wil je overbrengen aan de maatschappij tijdens het Nederlandse traject en waarom?
Toen ik op mijn 13e in een depressie terecht ben gekomen, merkte ik dat wij jongeren vaak niet serieus genomen worden wanneer wij proberen te praten over onze gevoelens. We horen dat we te jong zijn om ons zo te voelen en nog geen echte problemen hebben. En dat, terwijl praten juist zo essentieel is als je je mentale gezondheid wil herstellen. Ik wil het rolmodel zijn voor de jongere generatie, die ik zelf zo graag had gehad. En iedereen meegeven dat wat de oorzaak ook is, je gevoelens altijd terecht zijn en je er nooit alleen voor staat.

Welke eigenschappen maken jou uniek en hoe wil jij dit gaan inzetten in de verkiezing?
Ik ben op mijn 14e gediagnosticeerd met hooggevoeligheid en een hoog gemiddeld IQ. Dit heb ik heel lang als iets negatiefs gezien, maar nu zie ik in dat dit mij juist uniek en nog mooier maakt! Ik kan mij heel makkelijk verplaatsen in hoe anderen zich voelen en daardoor voelen mensen om mij heen zich snel begrepen door mij. Dit kan mij helpen tijdens de verkiezing omdat het een super leuk, maar ook zeker een zwaar traject gaat worden. Ik denk dat we elkaars support hard nodig zullen hebben en daar kan ik zeker mee helpen! Daarnaast is het al sinds kleins af aan zo dat als ik iets echt graag wil, ik er alles aan doe om dit voor elkaar te krijgen. Ik ben altijd al super gedreven geweest en ik kan altijd wel ergens goede motivatie vandaan halen. Dit heeft mij erg geholpen tijdens Miss Teen of Flevoland en zal mij ook zeker helpen tijdens het Nederlandse traject!

Vertel een leuk feitje of een bijzonder verhaal over jezelf:
Ik ontbijt elke ochtend met koude pannenkoeken met poedersuiker en thee met melk en honing. Zonder dit ontbijtje overleef ik een lange werkdag simpelweg niet!

 

Wij wensen Anouk heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @anoukmldrr

 

Foto: Longjoy Photography