Line-up Fc Emmen en Miss Fc Emmen 2017
19 juli 2017
Koninklijke Marechaussee 26 Maart 2017
19 juli 2017
Line-up Fc Emmen en Miss Fc Emmen 2017
19 juli 2017
Koninklijke Marechaussee 26 Maart 2017
19 juli 2017

Finale Miss Beauty en Miss Teen of Gelderland 2017

Op zaterdagavond 15 April 2017 vond de finale plaats van Miss Beauty en Miss Teen of Gelderland in de Veluvine in Nunspeet. 14 Teen (15-19 jaar) finalisten en 12 Beauty (20-26 jaar) finalisten streden om de titel Miss Beauty en of Miss Teen of Gelderland 2017.

De finale begon met een introductieronde, alle finalisten hadden in deze ronde de kans om zichzelf te presenteren en voor te stellen aan het publiek en de jury. Daarna volgde de bikinironde in de bikini’s van Lulli Fama, een altijd energieke en spannende ronde zowel voor publiek als voor de finalisten. Hierna volgde een modeshow van Confiant Womenswear. De gala ronde is een van de mooiste rondes op deze avond. Waarbij de finalisten in prachtige gala jurken stralen op het podium. Met afsluitend de vragenderonde. Waarbij de finalisten vragen krijgen over politiek en of over hun provincie.

De finalisten hebben in een traject van 3 maanden allerlei verschillende trainingen gehad catwalktraining, Media training, presentatie training etc. Daarnaast zijn ze ook wezen paintballen, hebben ze de zwaarste stormbaan van Nederland moeten trotseren bij de Koninklijke Marechaussee. Georganiseerd door Club Pellikaan Apeldoorn, hebben ze een Beauty shoot gedaan waarbij ze een complete make over hebben gehad. Al met al een fantastische ervaring.

Op deze avond waren en naast de hoofdtitels ook nog subtitels te winnen
Miss Media: Jennifer van Lohuizen
Miss Popularity: Leila Mandemaker
Miss Confiant Womenswear: Phaydra Saenen
Miss Club Pellikaan: Bo Heijnen
Miss Photogenic: Simone Vaags
Miss Charity: Bo Heijnen

De hoofdtitels:
Second runner up Miss Teen of Gederland: Feline van Melis
First runner up Miss Teen of Gelderland: Janneke Barends
:Miss Teen of Gelderland 2017: Phaydra Saenen

Second Runner up Miss Beauty of Gelderland: Simone Vaags
First Runner up Miss Beauty of Gelderland: Demi Willemsen
Miss Beauty of Gelderland 2017: Jamie-Lee Joannes

Phaydra en Jamie-Lee zullen hun provincie Gelderland vertegenwoordigen in de Landelijke verkiezing Miss Teen en Miss Beauty of the Netherlands.