Finale Miss Beauty en Miss Teen of Gelderland 2017
19 juli 2017
Castingdag Miss Beauty of Gelderland
19 juli 2017
Finale Miss Beauty en Miss Teen of Gelderland 2017
19 juli 2017
Castingdag Miss Beauty of Gelderland
19 juli 2017

Koninklijke Marechaussee 26 Maart 2017

Elk jaar organiseert Club Pellikaan Apeldoorn een speciale bootcamp dag waarbij we naar een andere locatie gaan. Dit jaar hadden ze geregeld dat we terecht konden bij de Koninklijke Marechaussee op het opleidingscentrum in Apeldoorn. Dit is het tweede jaar dat we hier terecht konden. De stormbaan bestaat uit allerlei hindernissen waarbij je eerst als individu en daarna als team de stormbaan moet zien te overleven.

De finalisten werden begeleid door twee opleidingsinstructeurs van de koninklijke marechaussee en wat werden ze hard aangepakt, nadat we waren aangekomen op het terrein mochten ze gelijk twee aan twee joggend naar de baan. Hier kreeg iedereen een shirtje wat betekende in welk team je zat. De finalisten werden opgedeeld in 3 groepen waarbij ze eerst alle hindernissen mochten uitproberen, van touwladder tot evenwichtsbalken.

Nadat alle oefeningen individueel uitgevoerd waren begon de team challenge. Iedereen had natuurlijk een shirtje gekregen oranje of groen. Beiden teams kregen een emmer en deze moest zo vol mogelijk en zo snel mogelijk over de hele stormbaan. Iedereen deed hun uiterste best, maar helaas er kan maar een team winnen.

Het winnende team kreeg grote jerrycans gevuld met water en ja, je raadt het. Deze mochten we leeggooien over het verliezende team. Maar wat het winnende team niet had verwacht is dat de opleidingsinstructeurs ook jerrycans met water hadden en deze leeg zouden gooien over het winnende team. Iedereen was zeiknat, maar hebben een ontzettend leuke tijd beleeft!