Interview Dana ten Have | Miss Teen of Gelderland 2024
4 maart 2024
Interview Jamy Peters | Miss Teen of Noord-Brabant 2024
7 maart 2024
Interview Dana ten Have | Miss Teen of Gelderland 2024
4 maart 2024
Interview Jamy Peters | Miss Teen of Noord-Brabant 2024
7 maart 2024

Interview Mijntje Koopman | Miss Beauty of Gelderland 2024

Mijntje Koopman nam op vrijdag 15 december 2023 de kroon over van Sammy During en is de nieuwe Miss Beauty of Gelderland 2024. Na haar winst stelden wij haar een aantal vragen om Mijntje beter te leren kennen.

Vertel eens wat over jezelf Mijntje?
Ik ben Mijntje Koopman, ik ben 19 jaar en ik woon in Rozendaal. Ik werk bij de Etos en ik geef ook turnles. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding onderwijsassistent. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij mijn paard en rijd ik veel wedstrijden.

Wat wil je bereiken voor jezelf (persoonlijke ontwikkeling) met het meedoen aan deze verkiezing?
Wat ik hoop te bereiken zijn mooie herinneringen en een hoop nieuwe vriendinnen. Ook hoop ik dat ik mezelf weer op andere manieren leer kennen en ga ontwikkelen. Ik zou graag een voorbeeld willen zijn voor andere meiden dat schoonheid van binnenuit komt.

Welke boodschap wil je overbrengen aan de maatschappij tijdens het Nederlandse traject en waarom?
De boodschap die ik zou willen overbrengen aan de maatschappij is dat ik mensen wil inspireren om bewustwording te creëren over de milieuproblemen op onze planeet. Hoe belangrijk het is om duurzaam te leven en het klimaat schoon te houden. Hoe belangrijk het is om bezig te zijn met plastic afval scheiden en minder wegwerp plastic te gebruiken en meer herbruikbare alternatieven om ook de oceanen te beschermen en alle zeedieren en koralen. Ook zou ik graag willen meegeven dat het belangrijk is iedereen te accepteren zoals diegene is en vrede te creëren in de wereld.

Welke eigenschappen maken jou uniek en hoe wil jij dit gaan inzetten in de verkiezing?
De eigenschappen die mij uniek maken zijn dat ik doorzettingsvermogen heb. Als ik iets echt graag wil ga ik er ook echt 100% voor! Ik ben altijd aardig voor iedereen en behulpzaam. Ook wanneer zij dat niet voor mij zijn.

Vertel een leuk feitje of een bijzonder verhaal over jezelf:
– Ik heb toen ik 14 was een operatie aan mijn groeischijven gehad omdat ik anders nog langer zou gaan worden.
– Ik zit sinds ik 5 jaar ben al op paardrijden.
– Ik ben gek op de zee en ben op vakantie dan ook elke dag, de hele dag bij de zee. Ik hou er ook van om te snorkelen en vissen te bekijken.
– Ik heb vroeger op hockey gezeten

 

Wij wensen Mijntje heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @mijntje_koopman

Foto: Robin Shot