DRIE WINNARESSEN UIT GOES!
15 mei 2018
Nederlandse Lotte & Phaydra samen naar Mexico voor mooiste tiener van de wereld verkiezing!
13 juli 2018
DRIE WINNARESSEN UIT GOES!
15 mei 2018
Nederlandse Lotte & Phaydra samen naar Mexico voor mooiste tiener van de wereld verkiezing!
13 juli 2018

Finale Miss Beauty of the Netherlands in Studio 21 Hilversum!

Miss Beauty of the Netherlands heeft dit jaar een nieuwe locatie voor de grote finale!

De afgelopen jaren is Miss Beauty of the Netherlands enorm gegroeid en moesten wij helaas binnen een paar dagen na de start van de kaartverkoop een hoop mensen teleurstellen omdat er geen toegangskaarten meer beschikbaar waren. Gelukkig hebben wij nu een prachtige, grotere locatie voor de finale! Met heel veel trots maken wij bekend dat de grote finale dit jaar zal plaatsvinden in Studio 21 Hilversum! 

Deze unieke locatie ligt in het hart van Nederland in het Media Park in Hilversum. Bij deze locatie van wel 1.750 m2 kunnen wij maar liefst 1500 gasten ontvangen! De zaal zal opgedeeld worden in verschillende rangen met voldoende VIP plaatsen die direct zicht op het podium hebben en alle luxe extra’s die je als VIP verdiend, maar ook zullen er eerste rang kaarten beschikbaar zijn en tweede rang plaatsen zodat iedereen de kans heeft om deze prachtige show bij te wonen!

Met deze nieuwe locatie belooft het een show zoals nooit tevoren te worden, met een nieuw podium, nieuwe choreografieën, nieuwe outfits, en natuurlijk onze prachtige finalisten! Maar liefst 36 missen zullen strijden om de titels Miss Earth Netherlands, Miss Intercontinental Netherlands en Miss Teen of the Netherlands op het podium in Studio 21. De gasten zullen een avond vol luxe ervaren en een show om nooit meer te vergeten. Wij zijn ontzettend enthousiast en kijken nu al uit naar de finale!