Finale Miss Beauty of the Netherlands in Studio 21 Hilversum!
23 mei 2018
Rolf Sanchez zal wederom de missen toezingen tijdens de finale!
19 juli 2018
Finale Miss Beauty of the Netherlands in Studio 21 Hilversum!
23 mei 2018
Rolf Sanchez zal wederom de missen toezingen tijdens de finale!
19 juli 2018

Nederlandse Lotte & Phaydra samen naar Mexico voor mooiste tiener van de wereld verkiezing!

De 19-jarige Lotte van der Zee uit Enschede won vorig jaar in Guatemala de titel Miss Teenager Universe. De Miss Teen of the Netherlands liet daarmee 33 missen uit andere landen achter zich. Nu is het tijd om haar kroon over te dragen aan haar opvolgster. Vanuit Nederland reist zij samen met Phaydra Saenen uit Arnhem welke Lotte haar Nederlandse opvolgster is, hopelijk pakt Phaydra wederom de kroon voor Nederland mee!

Internationale Titel voor Nederland

Lotte heeft zich een jaar lang Miss Teenager Universe mogen noemen. Dat Nederland deze verkiezing won was zeer bijzonder. In Guatemala deden namelijk voornamelijk de Latino landen mee. Nog nooit eerder won een Europees land deze verkiezing wat de winst extra bijzonder maakt! Dit jaar hopen wij op een back to back voor Nederland. Met de knappe en getalenteerde Phaydra Saenen, 18 jaar uit Arnhem moet dat zeker kunnen!

Een jaar als Miss Teenager Universe

Lotte vertrok als gewoon meisje naar Guatemala en kwam terug als een wereldberoemde tiener. Zij was internationaal op al het nieuws te zien en ook in Nederland werd de Enschedese schone onthaald als een ster. De jonge Miss schoof aan bij diverse talk- en spelshows en is daarnaast een graag geziene gast op de rode loper. Momenteel is Lotte nog steeds druk met haar studie maar heeft zij tevens vele opdrachten en is zij bezig met haar eigen vlog.

Finale op 28 Juli in Mexico City

Dit jaar zal de finale plaatsvinden in Mexico City. Onze Nederlandse Lotte en Phaydra zullen vanaf 22 Juli tot en met 28 Juli in Mexico verblijven waar zij deelnemen aan de Fashion Week van Mexico en waar zij verschillende shows zullen lopen. Tevens zal Lotte tijdens verschillende onderdelen mogen jureren.

Photo’s by: Marco ter Beek
Muah: Paul van der Wal