Morgan Doelwijt gekroond tot Miss International Netherlands & Miss Beauty All Stars.
4 september 2023
Miss Beauty of the Netherlands nieuwe eigenaar Miss Universe Netherlands
19 februari 2024
Morgan Doelwijt gekroond tot Miss International Netherlands & Miss Beauty All Stars.
4 september 2023
Miss Beauty of the Netherlands nieuwe eigenaar Miss Universe Netherlands
19 februari 2024

Tweemaal is scheepsrecht voor Roos Pruijsen en Roos Hoppenbrouwers die het komende seizoen Zuid-Holland vertegenwoordigen bij Miss Teen en Miss Beauty of The Netherlands!

Na een spetterende finale afgelopen zondag 3 december in Theater het Kruispunt in Barendrecht, zijn Roos en Roos gekroond tot Miss Teen en Miss Beauty of Zuid-Holland. In 2023 deden beide dames ook een gooi naar de kroon maar tevergeefs. Dít jaar is het Roos en Roos wel gelukt. Met trots blikken de dames terug op een fantastisch avontuur. 

“In december 2022 startte mijn Missverkiezing avontuur. Ik was uitgenodigd voor de castingdag van Miss Teen of Zuid-Holland 2023. Toen ik eenmaal was gestart met het traject wist ik al snel: dit is mijn passie en ik ga ervoor! Tijdens de finale van 2023 ben ik op de 7e plaats geëindigd. Dit was geen einde, nee, dit was het begin van een prachtig avontuur. Precies een jaar later deed ik weer mee en nu mag ik mezelf toch écht Miss Beauty of Zuid-Holland noemen.” Aldus Roos Hoppenbrouwers.

“Het afgelopen heb ik ook meegedaan aan Miss Teen of Zuid-Holland. Ik ben toen op de 2e plaats geëindigd als First Runner up.  Ik wist van mezelf dat ik er meer uit kon halen. Daarom heb ik mij afgelopen jaar nog een keer op gegeven. Ik heb alles op alles gezet om die felbegeerde titel te kunnen winnen… met succes! Ik mag mezelf nu Miss Teen of Zuid-Holland noemen.” Vertelt Roos Pruijsen met een lach van oor tot oor. 

De meiden vertellen vol trots dat zij het traject in 2023 zo leuk hadden ervaren dat ze dit jaar opnieuw wilde strijden voor de kroon. Door hun ervaringen van vorig jaar wisten zij precies wat ze beter konden doen. Dit heeft geresulteerd in wee prachtige resultaten: stralen op het podium in studio 21 om Zuid-Holland op de kaart te zetten. Roos en Roos zijn twee voorbeelden voor meiden die na de eerste keer meedoen niet gewonnen hebben. “Geef niet op, je hebt de eerste keer een hoop geleerd. Neem het mee als leermoment en probeer het nog een keer! Wie weet ga je daarna net zoals ik naar huis met de kroon.” – Roos Hoppenbrouwers. 

Roos en Roos zijn vastberaden om Zuid-Holland weer op de kaart te zetten tijdens het traject van Miss Beauty of The Netherlands 2024. De laatste keer dat Zuid-Holland er vandoor ging met de nationale titel was in 2021 toen Saartje Langstraat werd gekroond tot Miss Beauty of The Netherlands. Sasha Verhoef, die vorig jaar Miss Beauty of Zuid-Holland was greep nét van de titel mis. Zij eindigde vorig jaar op de 2e plaats als First Runner Up. Zal het Zuid-Holland dit jaar weer lukken om een titel in de wacht te slepen?

Fotograaf: Ruud de Jong