Team Managers Miss beauty of the Netherlands bekend! 
14 februari 2018
Miss Beauty of the Netherlands ziet af van samenwerking met Plan Nederland
23 februari 2018
Team Managers Miss beauty of the Netherlands bekend! 
14 februari 2018
Miss Beauty of the Netherlands ziet af van samenwerking met Plan Nederland
23 februari 2018

Geslaagde casting van Miss Beauty of Zuid-Holland volgens Shanna Boeff!

Miss Intercontinental Zuid-Holland 2017 Shanna Boeff is ontzettend enthousiast over de casting van Miss Beauty of Zuid-Holland afgelopen zondag. Zij zat onder andere in de jury tijdens de casting en deed verslag van de dag in het World Hotel Wings in Rotterdam.
“Wat een geweldige dag was het toch, de casting dag van Miss Beauty of Zuid-Holland 2018 en Miss Teen of Zuid-Holland 2018. Uit de grote opkomst was het moeilijk om een keus te maken. Zesendertig mooie meisjes hebben wij  blij gemaakt door ze te benoemen als finalist van Miss Beauty Zuid Holland. Er staat weer een nieuw avontuur op ze te wachten. Ik hoop dat ik ze veel mag leren en dat ze genieten van deze super ervaring.”
Shanna weet als geen ander hoe spannend zo’n casting kan zijn en weet nog goed hoe zij de casting ervoer:
“Ik weet nog hoe spannend ik het vond om voor de jury te staan. En nu zat ik gewoon zelf in de jury! Heel leuk om het van af de andere kant mee te maken. Het afgelopen jaar heb ik een onwijs mooi avontuur meegemaakt en ik ben super blij dat ik dit heb mogen mee maken. Ik had dit voor geen goud willen missen! In April geef ik mijn titel door aan een van deze toppers. Ik hoop dat het meisje die de titel wint onwijs van haar tijd geniet en er 100% voor gaat!” -Shanna Boeff, Miss Intercontinental Zuid-Holland 2017.
  
Foto’s door RichardvW Fotografie