Hommel Autobedrijven sponsort auto voor winnares Miss Beauty of Noord Brabant 2018!
8 februari 2018
Geslaagde casting van Miss Beauty of Zuid-Holland volgens Shanna Boeff!
14 februari 2018
Hommel Autobedrijven sponsort auto voor winnares Miss Beauty of Noord Brabant 2018!
8 februari 2018
Geslaagde casting van Miss Beauty of Zuid-Holland volgens Shanna Boeff!
14 februari 2018

Team Managers Miss beauty of the Netherlands bekend! 

Team Managers Miss beauty of the Netherlands bekend! 
Vanaf dit jaar heeft Miss Beauty of the Netherlands het traject net even anders ingedeeld dan andere jaren. Alle provinciale winnaressen zullen op 1 Juni 2018 bekend zijn. Per provincie zal er altijd een Miss Teen, Miss Intercontinental en Miss Beauty winnares gekozen worden. Vanaf dat moment strijden enkel deze categorieen tegen elkaar voor de hoofdtitels : Miss Teen of the Netherlands, Miss Intercontinental Netherlands & Miss Beauty of the Netherlands. Er zijn enkele spannende activiteiten met de hele groep gepland maar vanaf dit jaar zullen deze groepen ook hun volledig eigen traject kennen. Om dit traject te begeleiden hebben wij 3 team managers aangesteld welke dit traject met de missen zullen doorlopen. Leer nu de team managers kennen!
Miss Teen of the Netherlands Sanne Roffel
De Team Manager voor Miss Teen of the Netherlands is onze Sanne Roffel. Sanne is zeer ervaren in het organiseren van missverkiezingen. Zo organiseert zij al meer dan 6 jaar verkiezingen vanuit de organisatie Miss Beauty of the Netherlands. Sanne is verantwoordelijk voor maar liefst 4 provincies ; Flevoland, Drenthe, Friesland & Groningen. Sanne was tot voor kort tevens lerares op een basisschool maar heeft sinds afgelopen jaar besloten zich volledig te richten op het organiseren en uitvoeren van events. Sanne heeft zelf in het verleden ook meegedaan aan missverkiezingen en heeft tevens Nederland internationaal vertegenwoordigd in Maleisie. Sanne heeft de ideale skillset om alle Teens van Nederland te begeleiden in het geweldige traject van Miss Teen of the Netherlands.
Miss Intercontinental Netherlands Nadine Werkhoven
De Team Manager voor Miss Intercontinental Netherlands is onze Nadine Werkhoven. Nadine stond 2 jaar geleden zelf nog te stralen op het podium als Miss Beauty of Utrecht en won toen bij de Nederlandse finale de 2nd runner up Spot en daarbij een ticket naar een internationale verkiezing in China! Nadine verbleef 3 weken in China om ons land te vertegenwoordigen en weet dus als geen ander hoe het eraan toegaat bij een internationale verkiezing. Tevens organiseert Nadine sinds vorig jaar Miss Beauty of Utrecht en zal zij dit jaar tevens Noord Holland samen met Jeanine Ottenhof voor haar rekening nemen. Nadine werkt in het dagelijks leven tevens als forensisch onderzoeker. Nadine heeft de ideale skillset om alle Intercontinentals van Nederland te begeleiden in het geweldige traject van Miss Intercontinental Netherlands.
Miss Beauty of the Netherlands Tessa le Conge
De Team Manager voor Miss Beauty of the Netherlands en dus voor de dame die Nederland mag vertegenwoordigen bij Miss Earth is niemand minder dan Tessa le Conge. Tessa deed 2 jaar geleden mee aan Miss Beauty of the Netherlands en won haar ticket naar Miss Asia Pacific International. Tessa vertegenwoordigde Nederland bij deze prachtige verkiezing in de Filipijnen naast dames uit de hele wereld. Tessa behaalde daar het beste resultaat ooit voor Nederland zij won namelijk Miss Asia Pacific International 2016! Tessa mocht hierdoor een jaar lang op en aan reizen naar de Filipijnen en heeft vorig jaar haar kroontje over mogen dragen in de Filipijnen. Tessa weet als geen ander hoe het eraan toe gaat in de missverkiezingen wereld en tevens hoe het is in de Filipijnen waar de organisatie van Miss Earth ook vandaan komt en waar de Miss Earth verkiezing vaak zal plaatsvinden. Tessa heeft communicatie gestudeerd en is in het dagelijks leven tevens communicatieadviseur. Tessa heeft de ideale skillset om alle Beauties van Nederland te begeleiden in het geweldige traject van Miss Beauty of the Netherlands.