Miss in de Corona tijd!
15 oktober 2020
Tussenstand voting Miss Beauty of Utrecht!
17 december 2020
Miss in de Corona tijd!
15 oktober 2020
Tussenstand voting Miss Beauty of Utrecht!
17 december 2020

Hakken stress!

De stress die iedere miss heeft! Welke hakken moet ik aan op de trainingsdagen en de finale?

Hoe hoog moeten de hakken zijn? Welke kleur? Open teen of dicht? De keuze is enorm! Op het internet zijn er gelukkig voldoende sites die mooie hakken aanbieden.

Wat belangrijk is, is dat de hak goed ingelopen is! De hakken die je op de finale aandoet, kan je het beste ook tijdens de trainingsdagen dragen. Waarom? Nou dan heb je feeling op de hakken, kan je er op leren lopen en krijg je geen blaren op de finale! Niks is zo vervelend als pijnlijke voeten op de leukste dag van het hele traject!

GEEN LAARS- EN SLEEHAKKEN!!

Lieverds don’t do this! Onder een bikini of gala jurk staat dit niet mooi. Dus ga voor een open hak! Open of gesloten teen maakt niet uit, dat is geheel aan jou.

De kleur mag je natuurlijk zelf bepalen! Het mooiste is wel een kleur die goed onder je gala jurk past. De meest voorkomende kleuren zijn: Nude, zilver, goud en zwart. Deze kleuren passen principe vaak bij de meeste jurken en bikini’s! Met nude en zilver ben je vaak safe! maar check altijd even bij de organisatie van jou provincie wat zij er van vinden!

De hak! Zorg dat deze niet te dik is. Op een hele dikke blokhak loop je makkelijker, maar niet altijd even sierlijk. Kijk ook uit dat je hak niet te dun is! Deze kunnen soms wankel aanvoelen en je moet wel krachtig en powerfull kunnen staan.

Wat ik zelf altijd fijn vind is een wat dikker plateau onder mijn hak. Voor mijn gevoel geeft dit net wat meer steun aan de voet. Door de plateau sta je ook minder stijl op de hak en kan je sneller voor een wat hogere hak gaan! Het loopt makkelijk en ziet er ook nog eens mooi uit!

Dit zijn naar mijn mening hakken die je prima kan gebruiken voor tijdens de finale! Ze zitten mooi strak om de voet en niet te los, de hak is mooi hoog en niet te dun of te dik!

Wil je nou sites voor leuke hakken? Stuur mij dan een berichtje !

 

Dikke kus, Nikki Prein