Wie wordt Miss Teen of Noord-Brabant 2022 en wie mag zich Miss Beauty of Noord-Brabant 2022 noemen? 
1 maart 2022
Interview Merel Hendriksen | Miss Beauty of Gelderland 2022
6 maart 2022
Wie wordt Miss Teen of Noord-Brabant 2022 en wie mag zich Miss Beauty of Noord-Brabant 2022 noemen? 
1 maart 2022
Interview Merel Hendriksen | Miss Beauty of Gelderland 2022
6 maart 2022

Interview Floortje Timmer | Miss Teen of Utrecht 2022

Op zondag 27 februari was het grote moment daar: de finale van Miss Teen of Utrecht 2022. En Floortje Timmer kwam als grote winnares uit de bus. Wij stelden haar meteen een aantal vragen om deze prachtige brunette beter te leren kennen.

Floortje, gefeliciteerd! Stel je eens kort voor:
Mijn naam is Floortje Timmer en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Houten, provincie Utrecht. Ik volg een opleiding tot allround schoonheidsspecialiste in Utrecht. Mijn grootste hobby is hockey, dit doe ik al meer dan 10 jaar!

Wat was jouw reactie toen je hoorde dat jij dé nieuwe Miss Teen of Utrecht bent?
Toen ik mijn naam hoorde kon ik het gewoon niet geloven. Ik had nooit kunnen dromen dat mijn naam genoemd zou worden. Ik was echt ZO blij dat ik niet eens meer door had dat ik op een podium stond met publiek in de zaal. Alle spanning van de show viel dan ook gelijk weg! Het ontvangen van de sjerp en de kroon voelde heel onwerkelijk. Hierna heb ik meteen alle lieve meiden geknuffeld waarmee ik dit mooie avontuur heb beleefd!

Je gaat nu door naar Miss Teen of the Netherlands. Wat wil je bereiken met jouw deelname? 
Ik besef me heel goed dat het mee mogen doen aan het Miss Beauty avontuur, me heel veel kan brengen. Ik zie het als een grote kans om mezelf nog verder te ontwikkelen en mezelf nog beter te leren kennen. Ik hoop ontzettend veel te leren van alle nieuwe indrukken, ervaringen en mensen die op mijn pad gaan komen. Ook hoop ik dat ik mooie vriendschappen kan opbouwen met de andere meiden, ik ben heel dankbaar dat we met het traject van Utrecht een super gezellige groep meiden hadden. Wij hebben elkaar echt overal doorheen geholpen!

Mijn kernboodschap is dat je niet perfect hoeft te zijn om mooi te zijn! De bewustwording dat wat je ziet op social media niet altijd een realistisch beeld is van de werkelijkheid. Ik wil graag aan mensen laten zien dat ‘perfect’ zijn niet bestaat en dat de ongefilterde werkelijkheid meer gedeeld mag worden. Beauty begins the moment you deside to be yourself!

Wat is het ultieme geluksmomentje voor jou?
Als de zon schijnt, met gezellige lieve mensen op me heen, op een goed feestje. Zien dat de mensen waarom ik geef gelukkig zijn!

Wat staat er op jouw bucketlist? 
Ik heb het geluk dat ik al op best veel mooie plekken op de wereld ben geweest. Nummer 1 op mijn bucketlist zal dan ook altijd reizen blijven staan. Er is nog zoveel moois te ontdekken!

Noem 1 ding die wij nog niet van jou weten:
ik doe al meer dan 10 jaar aan hockey!

Wij wensen Floortje heel veel succes bij Miss Teen of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @floortjetimmerx

Foto: Longjoy Photography