Interview Floortje Timmer | Miss Teen of Utrecht 2022
6 maart 2022
NXXT officiële hoofdsponsor Miss Teen of the Netherlands
10 maart 2022
Interview Floortje Timmer | Miss Teen of Utrecht 2022
6 maart 2022
NXXT officiële hoofdsponsor Miss Teen of the Netherlands
10 maart 2022

Interview Merel Hendriksen | Miss Beauty of Gelderland 2022

Op zaterdag 26 februari trapte de provincie Gelderland af met de eerste provinciale finale. Merel Hendriksen mocht zich aan het einde van de avond de nieuwe Miss Beauty of Gelderland noemen. Wij stelden ze 1.77 lange blonde beauty meteen een aantal vragen om haar beter te leren kennen.

Merel, gefeliciteerd! Stel je eens kort voor:
Hey you, Mijn naam is Merel Hendriksen, 23 jaar en ik kom uit het pittoreske Dodewaard. Na mijn studie ben ik begonnen als Freelance Interieur Designer, een droom die uitkwam. Ook werk ik parttime in een kledingwinkel als stylist.

Wat was jouw reactie toen je hoorde dat jij dé nieuwe Miss Beauty of Gelderland bent?
Zaterdag 26 Februari was het zover, de grote finale van Miss Beauty of Gelderland. Na een geweldig traject van enkele maanden, mag ik mezelf Miss Beauty of Gelderland 2022 noemen. Iets wat ik niet zag aankomen en een enorme eer vind.

Je gaat nu door naar Miss Beauty of the Netherlands. Wat wil je bereiken met jouw deelname? 
Met het aankomende traject hoop ik mensen te inspireren om liever te zijn. Lief voor jezelf, voor anderen en niet te vergeten onze aarde. Er is maar één van ieder, dus het is belangrijk dat we daar met zorg mee om gaan.

Wat is het ultieme geluksmomentje voor jou?
Mij maak je al gelukkig met kleine dingen. Ik kan genieten van het zonnetje die in de ochtend naar binnen schijnt, met een kopje koffie in mijn hand. Een lange wandeling in de natuur of omringt zijn door familie en vrienden. Ik houd ervan om in de natuur te zijn en kan genieten van alles wat onze aarde ons biedt!

Wat staat er op jouw bucketlist? 
In de toekomst hoop ik verre reizen te maken, zodat ik meer van de wereld kan zien en diverse culturen te ontdekken.

Noem 1 ding die wij nog niet van jou weten:
Leuk feitje? Mijn grootste mascotte is Kees de kat. Kees is mijn adoptie kat en iedere dag juicht (miauwt) hij mij toe om het beste uit de dag te halen.

Wij wensen Merel heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @merelhendriksen

Foto: Roy Froma