Interview Julie Kretzers | Miss Teen of Limburg 2022
13 april 2022
Missen op reisweek naar de Ardennen
22 april 2022
Interview Julie Kretzers | Miss Teen of Limburg 2022
13 april 2022
Missen op reisweek naar de Ardennen
22 april 2022

Interview Indy Bemelmans | Miss Beauty of Limburg 2022

Indy Bemelmans nam de kroon over op vrijdag 18 maart van Donnee Luijten en is de nieuwe Miss Beauty of Limburg 2022. Indy voelde zicht enorm thuis op het podium en dat pakte de jury in. Wij stelden haar meteen een aantal vragen om Indy beter te leren kennen.

Vertel eens wat over jezelf Indy?
Mijn naam is Indy Bemelmans, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Urmond. Ik volg de opleiding allround schoonheidsspecialiste, en daarnaast werk ik in een nagelstudio.

Wat was jouw eerste reactie bij het winnen van de titel?
Toen ik de titel Miss Beauty Of Limburg 2022 won was ik allereerst natuurlijk ontzettend blij. Dit was je doel waar je al die weken zo naar toe hebt geleefd. Het moest even bezinken omdat het op dat moment allemaal zo snel gaat. Hierna heb ik het gezellig met mijn familie en vriendinnen gevierd!

Wat is jouw boodschap tijdens je deelname aan Miss Beauty of the Netherlands?
Ik zou graag willen meegeven en laten zien aan vrouwen, en vooral jonge meiden, dat je perfect bent zoals je bent. Ik vind body positivity en zelfvertrouwen twee hele belangrijke onderwerpen omdat vele, en ook ikzelf, hier nog wel eens mee worstel.

Waar wordt jij het meest blij van?
Ik word het meest blij als ik leuke dingen mag en kan doen en als mijn familie en vriendinnen gelukkig zijn.

Wat staat er nog op jouw bucketlist?
Op mijn bucketlist staan zeker nog een aantal landen die ik wil bezoeken. Ik houd ervan om op vakantie te gaan en om de wereld te zien. Gelukkig zijn mijn ouders precies hetzelfde daarin en heb ik al veel mooie landen en plekjes mogen zien.

Wat is een leuk feitje over jezelf?
Een leuk feitje over mij is dat ik stiekem als klein meisje zijnde droomde over missverkiezingen. Dit kwam omdat mijn moeder hier vroeger ook aan meegedaan heeft en zelfs 3e plek behaald had!

Wij wensen Indy heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @xindybemelmans

Foto: The Light Portraits