Nationale SMS-voting 2022 gestart!
11 april 2022
Interview Indy Bemelmans | Miss Beauty of Limburg 2022
13 april 2022
Nationale SMS-voting 2022 gestart!
11 april 2022
Interview Indy Bemelmans | Miss Beauty of Limburg 2022
13 april 2022

Interview Julie Kretzers | Miss Teen of Limburg 2022

Julie Kretzers werd tot de nieuwe Miss Teen of Limburg 2022 gekroond door Romy van Balkom op vrijdag 18 maart 2022. Julie straalde en nam iedereen mee met haar lach. Wij stelden haar meteen een aantal vragen om haar beter te leren kennen.

Julie, gefeliciteerd met jouw titel. Stel jezelf kort voor?
Hi, ik ben Julie en ik ben 16 jaar oud. Ik woon in Sittard, dit ligt in Zuid-Limburg. Mijn hobby’s zijn piano spelen, hockeyen en skiën. Ik zit op de middelbare school en zit nu in vwo 5. Ik heb een bijbaantje bij de bioscoop waar ik achter het buffet popcorn schep en drankjes verkoop.

Wat heb jij als eerste gedaan toen je de titel won?
Ik kon het nauwelijks geloven waardoor ik ook meteen mijn hand voor mijn mond sloeg. Daarna heb ik meteen de 1st runner up een knuffel gegeven. De dag daarna stond ik juichend op het hockeyveld.

Wat wil je bereiken met jouw deelname aan Miss Beauty of the Netherlands?
Graag wil ik ook op internationaal niveau gaan stralen. En laten zien wat wij als Nederland allemaal in ons hebben! Mijn boodschap is ‘love yourself from the inside out’ het opzoek gaan naar je innerlijke schoonheid, daarmee bedoel ik er zijn voor anderen. Dat de intentie er is om altijd je medemens te helpen. Daarom vind ik het ook zo mooi dat er organisaties zijn zoals de LINDA.foundation om mensen die het wat zwaarder hebben ook geluksmomentjes te brengen.

Waar wordt jij het meest blij van?
Ik word altijd blij van muziek. Muziek maken, muziek luisteren, dansen enz. Ook word ik echt blij van op het podium staan!

Wat staat er nog op jouw bucketlist?
Ik wil graag naar een ontwikkelingsland gaan en hier mensen (vooral kinderen) helpen.

Is er nog iets anders wat wij over jou moeten weten?
Mijn familie en vrienden zijn mijn grootste support! Een ander leuk feitje is dat ik bijzonder fanatiek ben, of het nou hockey, een spelletje, school of een wedstrijd is: mijn wil om te winnen is altijd 200%

Wij wensen Julie heel veel succes bij Miss Teen of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @julieexk

Foto: The Light Portraits