Interview Melisa Akbas | Miss Beauty of Drenthe 2022
9 april 2022
Nationale SMS-voting 2022 gestart!
11 april 2022
Interview Melisa Akbas | Miss Beauty of Drenthe 2022
9 april 2022
Nationale SMS-voting 2022 gestart!
11 april 2022

Interview Lotte Berbers | Miss Beauty of Noord Brabant 2022

Lotte Berbers werd op zondag 13 maart de nieuwe Miss Beauty of Noord Brabant 2022 en nam daarmee de titel over van Kimberley Soesbergen. Lotte spetterde op het podium en wij stelden haar meteen een aantal vragen om haar beter te leren kennen.

Gefeliciteerd Lotte, vertel eens kort wie jij bent?
Mijn naam is Lotte Berbers. Ik ben 23 jaar en ik woon in Boxmeer, een klein dorpje in het gezellige Brabant. Ik studeer aan TMO, dit is een Fashion business school in Doorn. Alles dat te maken heeft met uiterlijke verzorging zoals kleding, sieraden, nagels ligt helemaal in mijn straatje. Later wil ik het liefst een eigen sieraden label opzetten waarbij ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten.

Wat wat was jouw eerste reactie toen jij de titel won?
3 woorden… wat een eer! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze titel heb mogen ontvangen en ik voel mij nu al zo thuis de Miss Beauty wereld! Vanaf moment 1 merkte ik dat dit echt iets is dat 100% bij mij past en wat ik zolang mogelijk wil blijven doen. Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om nog wat langer te mogen genieten van dit mooie avontuur!

Wat wil je bereiken met het meedoen aan Miss Beauty of the Netherlands?
Ik wil graag meegeven dat vrouwen ook ondernemend kunnen zijn en ook aan de top kunnen staan! Ik heb al 7 jaar lang een eigen bedrijf en ik wil andere vrouwen inspireren om ook hun dromen na te jagen. Ik was 15 toen ik de deuren van mijn eigen nagelstudio opende en inmiddels heb ik dit uitgebreid met 6 verschillende cursussen van wimperlifting tot visagie. Op social media geef ik hier graag meer tips over onder het kopje ‘Business talk’.

Waar wordt jij het meest blij van?
Ik word super blij als ik een prachtige gala jurk aan mag en kan stralen op een podium! Zoals ik al eerder aangaf, is uiterlijke verzorging echt een passie van mij. Maar wat toch het belangrijkste is, zijn mijn familie en vrienden. Zonder hen had ik dit allemaal niet kunnen doen en ik ben super dankbaar voor iedereen die me altijd heeft gesteund!

Wat staat er nog op jouw bucketlist?
Ik zou erg graag nog vrijwilligerswerk in het dierenasiel willen doen! Ik vind het erg fijn om mensen te helpen en ik ben een echte dierenvriend.

Is er nog iets anders wat wij over jou moeten weten?
Ik houd ook erg van yoga en meditaties! Hier volg ik nu ook lessen en cursussen in, want zoals mijn motto luidt: je bent nooit uitgeleerd 🙂

Wij wensen Lotte heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @lotteberbers

Foto: Vermeeren Photography