Interview Roos | Miss Teen of Drenthe 2022
9 april 2022
Interview Lotte Berbers | Miss Beauty of Noord Brabant 2022
11 april 2022
Interview Roos | Miss Teen of Drenthe 2022
9 april 2022
Interview Lotte Berbers | Miss Beauty of Noord Brabant 2022
11 april 2022

Interview Melisa Akbas | Miss Beauty of Drenthe 2022

Melisa Akbas werd op zaterdag 12 maart de nieuwe Miss Beauty of Drenthe 2022. Melisa nam het podium over en dat viel op bij de jury. Lisanne Dekker mocht haar kroon overdragen en wij wilde graag Melisa beter leren kennen, zij gaf de volgende antwoorden op haar interview.

Melisa, stel jezelf eens kort voor?
Hoihoi, ik ben Melisa Akbas. Ik ben 21 jaar en ik woon in Assen. Vorig jaar ben ik afgestudeerd als communicatieprofessional en nu werk ik met veel plezier als zelfstandig ondernemer op het gebied van voeding en sport.

Wat was jouw eerste reactie  toen je de titel won?
Het moment dat de nieuwe Miss Beauty of Drenthe bekend werd gemaakt en ik mijn naam hoorde, was echt fantastisch en tegelijk voelde het bijna onwerkelijk! De adrenaline gierde door mijn lichaam, ik kon die avond bijna niet slapen. Ik heb heel veel lieve reacties gekregen van iedereen om mij heen en dat vind ik echt super leuk.

Wat wil je bereiken met het meedoen aan Miss Beauty of the Netherlands?
Ik heb zin om in het landelijke traject nog meer uit mijn comfortzone te stappen en mijzelf nog beter te ontwikkelen. Ik kijk er ook naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken!
Zelf hoop ik mensen te inspireren en een stukje bewustwording mee te geven. Naar mijn mening zijn er drie dingen heel belangrijk voor ons als mensen; onze gedachten, ons lichaam en onze aarde. Het is belangrijk dat we daar beter voor zorgen.

Waar wordt jij het meest blij van?
De afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat plezier in kleine dingen in het leven zitten. Ik hou van positieve energie en gezellige enthousiaste mensen om mij heen zoals mijn ouders, mijn vrienden en natuurlijk mijn vriend. Ik kan ontzettend genieten van een lekker zonnetje, van het gevoel na een intensieve work-out, en van wandelen in de natuur met mijn hondje Mickey. Daarnaast vind ik het onwijs leuk om concerten en festivals te bezoeken!

Wat staat er nog op jouw bucketlist?
Ik zou heel graag de wereld rond willen reizen, op verschillende plekken willen wonen en zo met verschillende culturen kennismaken.

Is er nog een leuk feitje over jezelf?
Ik ben waanzinnig goed in Mario Kart!

Wij wensen Melisa heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @melisaakbas

Foto: Joris Brouwer Photography