Interview met Miss Intercontinental of Noord-Brabant 2020/2021
22 april 2021
Tussenstand voting Miss Beauty of Friesland!
22 april 2021
Interview met Miss Intercontinental of Noord-Brabant 2020/2021
22 april 2021
Tussenstand voting Miss Beauty of Friesland!
22 april 2021

Interview met Miss Beauty of Overijssel 2020/2021: Roos Nijland

Haar échte naam is Rosalinda, maar wij kennen haar allemaal als Roos: onze nieuwe, mooie Miss Beauty of Overijssel 2020/2021! Sinds zaterdag 3 april draagt zij met trots de kroon en sjerp namens de provincie Overijssel. Benieuwd naar wat deze knappe dame dagelijks bezighoudt? Lees met ons mee!

Roos, welkom bij Miss Beauty of the Netherlands! Wij zijn heel erg benieuwd wie je bent en wat je doet!
Ik ben Roos Nijland een 19-jarige levensgenieter uit Almelo. Ik heb sinds kort mijn eigen appartementje in het centrum van Almelo en ben hier super blij mee. Ik volg de studie Creative Business aan het Saxion in Enschede en doe dit met plezier. Ik heb voorheen altijd in de horeca gewerkt en was dan ook altijd te vinden bij de Gastrobar in Almelo. Ik vind het super leuk om gastvrouw te zijn en stond doordeweeks dan ook in een prachtig culinair restaurant, maar in het weekend lekker achter de bar bij het Cafe Hookhoes. Ik hou ontzettend veel de gezelligheid en mensen om me heen. Momenteel werk ik voor de klantenservice van LINDA, zodat ik in de tijd van nu nog met mensen in contact ben.

Ook jij werd thuis verrast met een prachtige kroon! Wat ging er door je heen toen er aangebeld werd?
Mijn vriendinnen en ik herkende de straat in eerste instantie niet. Maar zodra het reclamebord van een bedrijf hiernaast in beeld was, konden de bewoners binnen een straal van 50 meter ons zeker horen. Ontlading, spanning alles kwam eruit. Er werden ook zeker wat traantjes weg gepikt. Ik besef het tot de dag van vandaag nog niet helemaal. Ik ben echt super blij dat ik deel mag uitmaken van het Nederlandse traject.

Wat wil je bereiken met het meedoen aan Miss Beauty of the Netherlands?
Het klinkt misschien cliché maar ik vind het geweldig om mensen te zien groeien. Als ik kijk naar de finalisten van Miss Beauty Nederland aan het begin van het traject en nu, zie ik bij veel finalisten een enorme persoonlijke groei, waaronder mijzelf. Daarnaast hoop ik uiteindelijk een ‘voorbeeld’ te kunnen worden waar meiden zich op hun gemak voelen om vragen te stellen, en zo iedereen een beetje kan helpen. Daarnaast wil ik natuurlijk ontzettend veel genieten. Ik wil later trots terugkijken op dit avontuur. En natuurlijk het verhaal vertellen aan mijn kinderen, oma aan de kleinkinderen.

Wat mooi Roos! Verder ben jij een echte social media junkie he?!
Ik ga mij inderdaad meer bezighouden met Social Media en mij daar helemaal in verdiepen. Ik was altijd veel bezig met de Social Media voor andere bedrijven maar vergat hierdoor mijn persoonlijke account. Daarnaast vind ik het heerlijk om lang te wandelen. Ik kom steeds vaker achter mooie plekjes in de buurt hier en besef dan ook hoe mooi de omgeving hier is. Vooral als ik een drukke periode heb kan ik alles even aan de kant schuiven en heerlijk even mijn hoofd leeg maken, en tot rust komen.

Ook heel erg belangrijk, want er komt een drukke tijd op je af! Last but not least: wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik altijd en overal 100% mijzelf ben. Ik ben ontzettend nuchter en dit zal ook nooit veranderen. Daarnaast ben ik ook erg optimistische en zie ik overal het positieve van in, hierdoor ben ik altijd ontzettend enthousiast.

Roos, wij wensen jou onwijs veel succes en plezier bij Miss Beauty of the Netherlands!

Wil je de reis van Roos volgen? Hou haar dan in de gaten op Instagram via: @roosnijland
Fotograaf: Roy Froma