Interview met Miss Teen of Noord-Brabant 2020/2021: Nikki van Laar
22 april 2021
Interview met Miss Beauty of Overijssel 2020/2021: Roos Nijland
22 april 2021
Interview met Miss Teen of Noord-Brabant 2020/2021: Nikki van Laar
22 april 2021
Interview met Miss Beauty of Overijssel 2020/2021: Roos Nijland
22 april 2021

Interview met Miss Intercontinental of Noord-Brabant 2020/2021

Tjsonge, het kan niet op met de mooie, ambitieuze winnaressen dit jaar! Let’s welcome Anne Loerakker, onze gloednieuwe Miss Intercontinental of Noord-Brabant 2020/2021. Gezegend met een volle bos blonde haren en een onwijs vrolijke lach, wij konden niet wachten om Anne te spreken!

 Anne, gefeliciteerd! Kan je ons wat vertellen over jezelf?
Mijn naam is Anne Loerakker, ik ben 19 jaar en ik kom uit Uden. Vorig jaar heb ik de opleiding Allround schoonheidsspecialiste afgerond, ik werk nu al 4 jaar bij de Ici Paris XL en daarnaast in de bediening bij ‘t Zusje. Volgend schooljaar ga ik beginnen met de hbo studie huidtherapie!

Wat gaaf zeg, je zit dus al helemaal in de beautywereld! Nu ben je onlangs ook nog eens gekroond tot een van de winnaressen van Noord-Brabant. Hoe was dat?
Thuis zat ik vol zenuwen de finale te kijken met familie. Toen de uitslag bekend werd gemaakt en ik vol spanning zat te wachten tot ik in de zoom call werd gelaten, ging de bel opeens en stond Marie-Louise aan mijn deur. Ik kon het bijna niet geloven! Woorden schoten me tekort en het duurde even tot het echt tot me doordrong! Maar wat was ik gelukkig toen ik hoorde dat ik mijzelf Miss Intercontinental Noord-Brabant 2020/21 mag noemen!

Wat een mooi moment! Hoe heeft Miss Beauty jou veranderd?
Een aantal jaar geleden was ik zelf nog een heel verlegen en terughoudend meisje. Maar als ik zie wat ik tot nu toe bereikt heb, ben ik super trots op mijzelf! Mijn boodschap aan andere is dan ook, stap uit je comfortzone en maak je niet druk om wat andere van je vinden! Iedereen zal altijd een mening hebben, maar dat moet je je niet laten weerhouden. Wanneer je iets echt wil, moet je ervoor gaan!

Waar vinden we jou buiten de verkiezing en je werk?
In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk in het dierenasiel. Ook is dansen altijd mijn grootste passie geweest, maar werd het moeilijk te combineren met werk. Voordat COVID kwam bracht ik veel tijd door met mijn vriendinnen en ik kijk er naar uit dat we weer lekker naar het terras kunnen!

En tot slot…
Een leuk feitje over mij is dat ik echt heel vaak de vraag krijg of ik extensions heb, maar dit is mijn eigen haar!

Anne, wij wensen jou onwijs veel succes en plezier bij Miss Intercontinental of the Netherlands!
Wil je de reis van Anne volgen? Hou haar dan in de gaten op Instagram via: @anneloerakker_

Fotograaf: John Vermeeren