Interview Miss Teen of Gelderland 2020/2021 – Anne Brouwer
22 maart 2021
Tussenstand voting Miss Beauty of Flevoland!
24 maart 2021
Interview Miss Teen of Gelderland 2020/2021 – Anne Brouwer
22 maart 2021
Tussenstand voting Miss Beauty of Flevoland!
24 maart 2021

Interview met Miss Intercontinental of Gelderland 2020/2021 – Desie Vuurman

Een bonk energie en spontaniteit komt de kamer inlopen als we de nieuwe Miss Intercontinental of Gelderland interviewen: Desie Vuurman! Op 13 maart 2021 won ze als allereerste Teen ooit de provinciale Intercontinental titel, een bijzondere prestatie. Wij zijn heel benieuwd wat er schuil gaat achter dat mooie koppie. Lees je mee?

Desie, gefeliciteerd! Je gaat nu door het leven als echte miss! Wat doe jij in het dagelijks leven?
Hi Allemaal! Ik ben Desie Vuurman, 18 jaar. Ik woon in Arnhem en studeer HBO-verpleegkunde in Nijmegen op de HAN! Vanaf zaterdag 13 maart mag ik mijzelf ook Miss Intercontinental of Gelderland 2020/21 noemen!

Ook jullie finale bekeek je thuis vanuit de woonkamer, wat was jouw reactie toen je won?
Toen ik hoorde dat ik Miss Intercontinental of Gelderland had gewonnen kon ik het niet geloven! Een grote golf van emotie kwam over mij heen en ik had woorden te kort! Als eerste heb ik de mensen om mij heen verteld hoe dankbaar ik voor ze was en hoe blij ik ben met hun om mij heen!

En nu op naar het Nederlandse traject! Volgens mij ben je echte meid met een missie he?
Zonder twijfel! Ik wil me graag focussen op het belang van mentale gezondheid is en dat daar ook echt aandacht aan mag en moet worden besteed! Ook vind ik het heel belangrijk dat iedereen de keuzes maakt waarvan je als persoon gelukkig wordt en de mening van een ander daar geen rol in mag spelen. Iets wat mij uniek maakt is mijn verhaal. Hoe ik van een onzeker meisje die de lichtpuntjes om zich heen niet meer zag tot een jonge krachtige vrouw ben veranderd die het gehaald heeft en nu gelukkiger is dan ooit!

Wat moeten wij verder nog echt van jou weten?
Een bijzonder feitje over mijzelf is dat ik alles met getallen onthoud! Als ik een datum zie of hoor onthoud ik het! Iemand noemt een getal, ik onthoud het. Iets wat met verjaardagen dus heel handig uitkomt! En ik hou van Marvel films!

Desie, wij wensen jou onwijs veel succes en plezier bij Miss Intercontinental of the Netherlands!

Wil je de reis van Desie volgen? Hou haar dan in de gaten op Instagram via: @desievuurman
Fotograaf: Tweellightzone (Martin van den Tweel)