Tussenstand voting Miss Beauty of Zeeland!
19 maart 2021
Interview met Miss Intercontinental of Gelderland 2020/2021 – Desie Vuurman
23 maart 2021
Tussenstand voting Miss Beauty of Zeeland!
19 maart 2021
Interview met Miss Intercontinental of Gelderland 2020/2021 – Desie Vuurman
23 maart 2021

Interview Miss Teen of Gelderland 2020/2021 – Anne Brouwer

Ze droomt van een carrière als presentatrice of actrice en volgt dan ook de vooropleiding Zang & Dans: de nieuwe, bloedmooi Miss Teen of Gelderland Anne Brouwer. De 18-jarige ambitieuze winnares wilt dan ook alles uit haar Miss Beauty  avontuur halen. Wij wilden haar natuurlijk graag even spreken na haar winst op zaterdag 13 maart 2021.

Anne, gefeliciteerd! Wie zit er achter dat mooie snoetje?
Mijn naam is Anne Brouwer. Ik ben 18 jaar en woon in Ugchelen. Op dit moment zit ik in havo 5. Daarnaast doe ik de vooropleiding zang/dans. Ik hou van gezelligheid met familie en vrienden. Verder hou ik ervan bezig te zijn met kleding en modellenwerk.

Ook jij zat thuis op de bank toen je te horen kreeg dat je won. Hoe voelde je je?
Toen ik te horen kreeg dat ik de titel Miss Teen of Gelderland won voelde ik me onwijs blij. Het was een enorme ontlading van alle spanning. Ik heb daarna meteen met allemaal vriendinnen en familie gebeld. De rest van de avond en de volgende ochtend bleef ik maar zeggen: ‘wow ik ben gewoon Miss Teen of Gelderland.’ Ik kon het niet geloven en het duurde even voor het helemaal door drong.

Hoe was het voor jou om een online finale te draaien?
De finale was natuurlijk heel anders dan verwacht. Ik vond het een super leuke ervaring! Het is bijzonder dat we de finale hebben kunnen houden en dat het zo goed opgelost is! Ik ben super trots op wat we hebben neergezet. Tijdens de opnamedag heb ik het onwijs naar mijn zin gehad! Het was super leuk om de finale later met mijn familie te kijken. Ik kon de dag opnieuw beleven en het was heel leuk om het eindresultaat te zien! Aan elk nadeel zit zo zijn voordeel, ook dit keer weer. We hebben immers een hele mooie finale die we altijd terug kunnen kijken!

Dat je meid met een missie bent, hebben we door. Wat wil je graag bereiken met jouw deelname nu aan Miss Teen of the Netherlands?
Ik heb dit jaar voor mijzelf gekozen en voor wat ik leuk vind. Dit wil ik ook graag laten zien aan andere meiden, dat je moet doen wat jou blij maakt. Het maakt niet uit wat andere mensen denken. Laat de mening van andere mensen jouw keuzes niet beïnvloeden. Je kan niet iedereen tevreden stellen. Doe wat goed voelt voor jou en durf uit te komen voor je eigen ideeën. Gebruik je stem en schaam je niet voor je onzekerheden of  interesses. Als jij gelukkig bent, straal je. Ook naar de buitenwereld.

Wat mooi! En als laatste zijn wij erg benieuwd naar wat jou uniek maakt tussen alle andere finalisten!
We leven in een wereld waarin iedereen een mening heeft over iemand. Ondanks meningen van anderen blijf ik altijd mezelf en doe ik waar ik gelukkig van word. Hoe vervelend ik het ook kan vinden dat iemand een ander beeld heeft van mij. Ik verander mezelf niet en blijf eerlijk tegenover mezelf en anderen.

Anne, wij wensen jou onwijs veel succes en plezier bij Miss Teen of the Netherlands!

Wil je de reis van Anne volgen? Hou haar dan in de gaten op Instagram via: @anne.mbrouwer
Fotograaf: Tweellightzone (Martin van den Tweel)