Interview met Miss Beauty of Limburg 2020/2021 – Donnee Luijten
6 april 2021
Tussenstand voting Miss Beauty of Zuid-Holland!
16 april 2021
Interview met Miss Beauty of Limburg 2020/2021 – Donnee Luijten
6 april 2021
Tussenstand voting Miss Beauty of Zuid-Holland!
16 april 2021

Interview met Miss Intercontinental of Limburg 2020/2021 – Luna Isabella Stienstra

Je hebt haar misschien al gespot bij diverse tvprogramma’s als danseres, maar nu schittert ze op het podium van Miss Beauty of Limburg. De prachtige Luna Isabella Stienstra is namelijk gekroond tot Miss Intercontinental of Limburg 2020/2021, een écht podiumbeest dus! Wat haar nog meer kenmerkt? Ze is een enorme Disneyfan! Wij wilden natuurlijk meer over haar weten!

Danseres, Disneyfan en nu ook nog eens Miss Intercontinental of Limburg! Je bent een bezig bijtje!
Nou en of! Ik ben verder werkzaam als Make-up Artist, Tandartsassistente in opleiding en help mee in de zaak van mijn ouders. Naast dat ben ik ook uitvoerend danseres en heb ik al voor verschillende programma’s mogen werken. Denk hierbij aan de Gouden Televizier Ring, Dance Dance Dance, Avro Junior Dance, Every Body Dance Now en noem zo maar op.

Wat was jouw reactie toen jouw naam geroepen werd als winnares?
Mijn eerste reactie, toen ik eindelijk door had dat ik had gewonnen, was dat ik heel hard wilde gaan huilen. Ik was zo trots en blij dat al het harde werk werd beloond en ik Limburg mag gaan vertegenwoordigen in het landelijke traject.

Super spannend! Waar vinden we jou in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om politiek te kijken, boeken te lezen over het menselijk lichaam, te dansen en sporten.

Wat veelzijdig! Wij zijn erg benieuwd naar wat Luna Luna maakt!
Hetgeen wat mij uniek maakt, is dat ik altijd 100% overal voor ga en het dan ook niet erg vind om tot in de late uurtjes eraan te werken. Een leuk weetje over mij  is, dat ik ontzettend hou van de natuur en mijn tweede naam ook wel Luna Vonk is. Daarnaast hou ik ook enorm van Disney films en kan ik daar uren naar kijken. Wat ik graag wil bereiken met de verkiezing is mensen inspireren , groeien als persoon en vooral meegeven dat dromen nooit te groot zijn. Geef niet op. Lukt het niet direct? Probeer het opnieuw of via een omweg. Want what is meant to be will be.

Luna, wij wensen jou onwijs veel succes en plezier bij Miss Intercontinental of the Netherlands!

Wil je de reis van Luna volgen? Hou haar dan in de gaten op Instagram via: @_lunaisabella_
Fotograaf: Kevin Jeukens / The Light Portraits.