Interview met Miss Teen of Limburg 2020/2021 – Romy van Balkom
2 april 2021
Interview met Miss Intercontinental of Limburg 2020/2021 – Luna Isabella Stienstra
7 april 2021
Interview met Miss Teen of Limburg 2020/2021 – Romy van Balkom
2 april 2021
Interview met Miss Intercontinental of Limburg 2020/2021 – Luna Isabella Stienstra
7 april 2021

Interview met Miss Beauty of Limburg 2020/2021 – Donnee Luijten

Ze deed eerder al mee als finalist voor Miss Teen of Limburg, en nu een paar jaar later ging ze opnieuw haar droom achterna en werd uiteindelijk gekroond als Miss Beauty of Limburg 2020/2021: Donnee Luijten! Dat het dus een knappe dame is met doorzettingsvermogen, is een ding wat zeker is! Benieuwd hoe zij de online finale heeft ervaren? Check dan nu het interview met Donnee!

Donnee, gefeliciteerd met jouw titel! Tell us more!
Mijn naam is Donnee Luijten. Ik woon in Munstergeleen en ik ben 22 jaar oud! Op dit moment ben ik aan het afstuderen van de studie Social Work, met een extra traject voor GGZ-registratie. Daarnaast werk ik 24 uur per week bij Mondriaan, Beschermd Wonen.

Aan een missverkiezing doe je niet zomaar mee, wat wil jij graag uitdragen?
Met mijn achtergrond als sociaal werker sta ik voor een gelijkwaardige en diverse samenleving. Ik vind dat iedereen uniek is op zijn eigen manier, en dat maakt voor mij een mens mooi. Ik heb geleerd om te houden van wie ik ben, om wie ik ben, en voor niemand te veranderen, want dit is juist wat mij, mij maakt. Ik hoop dat ik dit platform kan gebruiken om deze boodschap uit te dragen zodat ook anderen dit kunnen zien.

Heel erg mooi! Waar vinden we jou in je vrije tijd, off duty?
In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Ik doe hardlopen en fitness. Daarnaast ben ik graag met vrienden en familie om mij heen. Ik ben een echte avonturier en ga graag op reis. Wanneer het mogelijk is, ben ik altijd op pad! Of het nu in Nederland is of in het buitenland. Overal is iets moois te zien. In de zomer ben ik elk jaar in de bergen te vinden. Ik doe aan paragliden en bergbeklimmen. In de winter sta ik op de ski’s, al sinds ik 3 jaar ben! Verre reizen naar bijvoorbeeld Afrika of Azië ben ik ook voor in. Een nieuwe cultuur, nieuwe omgeving, andere rituelen, dat is wat het voor mij zo interessant maakt.

Wat gaaf zeg! Je gaat nu het traject in van Nederland met 11 andere prachtige dames. Hoe spring jij er bovenuit?
Naast mij staan straks allemaal finalisten die intelligent, mooi en daadkrachtig zijn. Ik denk dat ik mij kan onderscheiden van de rest door mijn doorzettingsvermogen, mijn grote wil, en mijn uitstraling zelfvertrouwen op het podium. Daarnaast  sta ik voor een gelijkwaardige en diverse samenleving. Met mijn achtergrond als sociaal werker probeer ik dit zo goed als mogelijk over te brengen.

Donnee, wij wensen jou onwijs veel succes en plezier bij Miss Beauty of the Netherlands!

Wil je de reis van Donnee volgen? Hou haar dan in de gaten op Instagram via: @donneeluijten
Fotograaf: Kevin Jeukens / The Light Portraits.