Tussenstand voting Miss Beauty of Flevoland!
24 maart 2021
Interview met Miss Beauty of Limburg 2020/2021 – Donnee Luijten
6 april 2021
Tussenstand voting Miss Beauty of Flevoland!
24 maart 2021
Interview met Miss Beauty of Limburg 2020/2021 – Donnee Luijten
6 april 2021

Interview met Miss Teen of Limburg 2020/2021 – Romy van Balkom

Op zondag 28 maart werd ze met een glinsterende kroon op haar nachtkastje wakker: onze gloednieuwe Miss Teen of Limburg 2020/2021 Romy van Balkom. Na een spetterende finale kwam Romy als winnares uit de bus. Of ze klaar is voor het traject van Miss Teen of the Netherlands? Nou en of! 

Romy, van harte gefeliciteerd met je titel! Wij zijn benieuwd naar de persoon achter de stralende lach! 
Mijn naam is Romy van Balkom, ik ben 17 jaar en kom uit Maasbracht. Ik volg de studie sport en bewegingscoördinator aan het CIOS in Sittard. Op 6-jarige leeftijd ben ik begonnen met turnen. Turnen is een groot deel van mijn leven geweest omdat ik op hoog niveau geturnd heb. Zelf heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met turnen maar ik geef wel nog altijd les in de turnsport. Verder werk ik ook nog in de horeca.

Dus van turnster naar Miss Teen of Limburg! Hoe voelde je je toen jouw raam geroepen werd?
Toen mijn naam genoemd werd begon ik eigenlijk meteen te huilen. Het waren zeker tranen van vreugde en geluk. Daarna heb ik meteen gebeld met mijn familie en gereageerd op alle lieve berichten van iedereen. De ochtend erna werd ik wakker en ik keek naar mijn kroon en sjerp en toen besefte ik echt van “Wow ik ben echt Miss Teen of Limburg”!

Geweldig! Is er ook een boodschap waarmee jij anderen wilt inspireren?
Ik wil aan andere jonge meiden laten zien dat je trots mag zijn op wie je bent en wat je doet. Ik was een hele lange tijd heel onzeker over mezelf. Ik durfde niet voor mijn eigen mening uit te komen, bang voor de reactie van anderen. Ik ging altijd met de groep mee want dat was de meest veilige optie. Maar dit is niet hoe het hoort. Door voor jezelf op te komen en voor je eigen mening durven uit te komen maakt je een sterker persoon.

En als laatste: wat maakt Romy écht Romy?
Wat mij Romy maakt is dat ik altijd mezelf blijf. In welke situatie ik ook terecht kom, ik blijf mezelf en probeer altijd het beste uit mezelf te halen. Mijn karakter is heel vrolijk en positief dit is ook precies hoe ik in het leven sta. Verder ben ik heel behulpzaam en zal ik altijd voor iedereen klaar staan. Wat mijn uiterlijk uniek maakt is toch echt wel mijn lengte, lange benen en mijn lach.

Romy, wij wensen jou onwijs veel succes en plezier bij Miss Teen of the Netherlands!

Wil je de reis van Romy volgen? Hou haar dan in de gaten op Instagram via: @romyvanbalkomx
Fotograaf: Kevin Jeukens / The Light Portraits.