Hairdreams sponsort extensions voor 36 provinciale winnaressen
20 april 2021
Interview met Miss Intercontinental of Noord-Brabant 2020/2021
22 april 2021
Hairdreams sponsort extensions voor 36 provinciale winnaressen
20 april 2021
Interview met Miss Intercontinental of Noord-Brabant 2020/2021
22 april 2021

Interview met Miss Teen of Noord-Brabant 2020/2021: Nikki van Laar

We mogen een prachtige nieuwe Teen verwelkomen in de groep: Nikki van Laar! Op zondag 28 maart werd ze thuis ineens verrast door onze Miss Teen of the Netherlands Josephine met dé kroon en sjerp! Haar weekend kon natuurlijk niet meer stuk! Benieuwd naar Nikki er wat er achter dat mooie koppie schuil gaat? Lees dan mee!

Nikki, welkom! Vertel eens wat meer over jezelf!
Hoi! Mijn naam is Nikki van Laar, ik ben net 19 geworden. Ik woon in een klein dorpje in Brabant genaamd Waspik en studeer Ruimtelijke Vormgeving in Tilburg op De Rooi Pannen. Op vrijdag en zaterdag werk ik bij Shoeby Fashion en verzorg ik de Social Media. Sinds zondag 28 maart mag ik mijzelf de nieuwe Miss Teen of Noord-Brabant 2020/21 noemen.

Jij werd thuis verrast, hoe leuk! Wat was jouw reactie?
De tranen sprongen in mijn ogen van blijdschap toen ik onze straat herkende op de livestream. Ik kon het niet geloven en wist niet meer wat ik moest zeggen. Mijn familie was superblij voor mij. Ik heb er afgelopen jaar alles aan gedaan om de titel te winnen en als het dan lukt geeft dat een geweldig gevoel. Ik ben super gelukkig en uiteraard heel trots.

En nu op naar Miss Teen of the Netherlands! Wat wil jij bereiken met jouw deelname?
Ik wil de komende maanden tijdens Miss Beauty of The Netherlands zo veel mogelijk mensen bereiken via social media en hen op die manier inspireren. Social media is een krachtig platvorm. Ik neem mijn volgers mee in de positieve en negatieve aspecten van social media. Ik onderzoek de perfecte wereld van Instagram of zijn we misschien allemaal toch niet zo perfect? Wat kunnen alle verschillende platvormen voor jou betekenen? Kortom alle tips & tricks voor het gebruik van social media. Dit is mijn passie en vindt ik dit belangrijk om te delen!

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is mijn Brabantse gezelligheid. Ik ben iemand die van elke dag een feestje maakt. Familie en vrienden zijn voor mij heel belangrijk. Verder vind ik integriteit, normen en waarden belangrijk. Als laatste probeer ik gewoon met beide benen op de grond te blijven staan en van het leven te genieten.

En last but not least: wat is een must-know over jou?
Wat eigenlijk niemand weet is dat ik van alle markten thuis ben. Zo werk ik als personal shopper in een fashion store. Daarnaast kun je mij in de zomer vinden op het terras.

Nikki, wij wensen jou onwijs veel succes en plezier bij Miss Teen of the Netherlands!

Wil je de reis van Nikki volgen? Hou haar dan in de gaten op Instagram via: @nikkivanlaar_
Fotograaf: John Vermeeren