NXXT Rijscholen is nieuwe Sponsor van Miss Beauty of the Netherlands 2020/21!
19 augustus 2020
Do’s en Don’t voor tijdens het traject! 
21 september 2020
NXXT Rijscholen is nieuwe Sponsor van Miss Beauty of the Netherlands 2020/21!
19 augustus 2020
Do’s en Don’t voor tijdens het traject! 
21 september 2020

Interview met onze Miss Beauty of the Netherlands 2019!

Interview met onze Miss Beauty of the Netherlands 2019!

Voor onze allereerste blog hebben wij Miss Beauty of the Netherlands Nikki Prein geïnterviewd. Nikki heeft afgelopen jaar meegedaan aan de internationale verkiezing Miss Earth 2019 in de Filipijnen en is uiteindelijk in de top 10 geëindigd. Wij hebben haar een paar vragen gesteld over hoe het nu gaat en over het traject.

 

Hoe gaat het nu met je Nikki?

Het gaat super met mij! Ik ben lekker druk op het werk en tussendoor nog fotoshoots etc. Door de corona is alles wel anders dan normaal, maar ik pak alles langzaam weer op.

 

Hoe vind je het om nog een extra jaar Miss Beauty te zijn?

Ik vind het een enorme eer om nog een jaar deze prachtige titel te mogen dragen. Wie wil dat nou niet? En wie kan dat nou zeggen? Twee jaar Miss Beauty of the Netherlands! Stiekem had ik ook wel heel veel zin om het traject op een andere manier mee te maken en de meiden te leren kennen die dit jaar voor de kroon strijden, maar dat komt volgend jaar helemaal goed. Daarnaast is het ook een gek jaar op deze manier. En ik hoop dat ik zo goed mogelijk mijn taken kan vervullen als Miss. Ik sta er altijd voor open om meiden tips te geven die nu finalist zijn en ik probeer mijzelf ook bezig te houden met alles wat met de verkiezing te maken heeft. Het is zo’n geweldig iets dat ik alleen maar blij ben dat ik dit nog een jaar mag meemaken!

 

Wat heeft de titel Miss Beauty of the Netherlands jou gebracht?

Ik heb tijdens het traject en na het winnen allemaal gave ervaringen mee mogen maken. Maar na het winnen van de kroon gaat er echt een nieuwe wereld voor je open. Ik ben heel dankbaar voor alle tijd en aandacht die iedereen van de organisatie in mij heeft gestoken om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op het internationale traject van Miss Earth. En ja, het internationale traject is zo bijzonder! Het is echt een andere wereld, maar zo leerzaam en leuk.

Ook heb ik door mijn titel diverse shoots mogen doen en de mogelijkheid gekregen om andere mensen te inspireren. Niet alleen jonge meiden, maar ook andere mensen omtrent het milieu of over wat er echt belangrijk is in het leven. Door de corona was het even stil, maar nu komen er steeds meer shoots en dingetjes bij. Niet alleen de hoofdtitel Miss Beauty heeft mij nieuwe kansen gebracht, maar zeker ook de subtitels. Omdat ik tijdens de finale ook Miss Hairdreams heb gewonnen, heb ik een hele mooie shoot voor Hairdreams mogen doen. Deze foto’s worden nu internationaal gebruikt. Ook heb ik de subtitel Miss Bikini gewonnen, waardoor ik afgelopen week voor het lingeriemerk After Eden mocht shooten.

Het mooiste dat Miss Beauty mij gebracht heeft, is dat mijn onzekerheden weg zijn. Dat is niet alleen omdat ik heb gewonnen, maar vooral omdat ik tijdens het traject in mijzelf ben gaan geloven en van mijzelf ben gaan houden. Daar ben ik enorm dankbaar voor, want iedereen verdient het om van zichzelf te houden!

 

Heb je nog advies voor meiden die twijfelen om mee te doen of die meedoen?

Twijfel niet aan jezelf en geef je op! Iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier. Nee heb je en ja kun je krijgen, zeg ik altijd. Je kunt niets verliezen met meedoen. Je kunt alleen maar ontzettend veel winnen. De casting dag is alleen al zo’n leuke en leerzame dag waar je zo veel uit kunt halen voor jezelf. Mocht je dan doorgaan, dan ga je een geweldig traject in dat je voor de rest van je leven mee zal nemen! Iedereen is een winnaar, dus geloof in jezelf. En geniet!! Geniet van alles wat je meemaakt en doet, en maak je niet te veel zorgen over of je het wel of niet goed doet. Laat zien wie jij bent! Want daar gaat het om.

 

Wat vond je het leukste aan het traject?

Het leukste?! Dat kan ik niet zeggen. Er zijn zoveel leuke dingen die ik heb meegemaakt. Maar het internationale traject is wel echt geweldig. Alles wat ik daar heb meegemaakt, heb gezien en heb mogen doen is onvergetelijk. Daarnaast is de reis naar Frankrijk tijdens het Nederlandse traject echt fantastisch! En de vriendschappen die ik heb gesloten. Het gaat om zo veel meer dan alleen het winnen van de kroon. Het is een ervaring die ik de rest van mijn leven kan gebruiken in mijn loopbaan, met vriendschappen die voor altijd blijven.

 

Wat vond je verder van het Nederlandse traject?

Ik vond het enorm leerzaam, maar ook ontzettend leuk. Met de trainingsdagen leer je alle meiden die voor dezelfde titel strijden goed kennen en maak je mooie en leuke dingen mee. Tijdens het traject had ik wel veel spanning en dacht ik ook af en toe: ‘’Doe ik het wel goed?” of “Wat zullen zij van mij vinden?‘’. Die gedachten gingen eigenlijk snel weer weg, omdat ik gewoon zo erg aan het genieten was en lekker mijzelf kon zijn. Dat vond ik zelf ook wel een van de belangrijkste dingen. Ik wilde echt laten zien wie ik was, want daar gaat het tenslotte om.

Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe blij en dankbaar ik ben dat ik dit allemaal mee heb mogen maken, want dit had ik voor geen goud willen missen!