Interview met onze Miss Beauty of the Netherlands 2019!
25 augustus 2020
Hoe ga je om met negatieve reacties? 
25 september 2020
Interview met onze Miss Beauty of the Netherlands 2019!
25 augustus 2020
Hoe ga je om met negatieve reacties? 
25 september 2020

Do’s en Don’t voor tijdens het traject! 

Do’s en Don’t voor tijdens het traject! 

 

Wat is nou een Do en wat is nou een Don’t tijdens het traject van Miss Beauty?  Iedereen wil natuurlijk zo goed mogelijk overkomen en een goede indruk achter laten bij de organisatie, maar wat nou juist goed om te doen en wat niet?

 

Laten we beginnen met de DON’TS!!! 

 

 

1.    Te laat komen 

Als Miss is het erg belangrijk om altijd op tijd te zijn! Het liefst 10 minuten eerder. Dit laat een goede indruk achter. Ben je te laat, dan komt dit natuurlijk niet goed over. Wij verwachten dat je er volledig voor gaat! En als je wint is het van belang dat wij erop kunnen vertrouwen dat je op tijd bij opdrachten van externe bedrijven. Professionaliteit!

 

 

2.    De hele tijd op je telefoon zitten tijdens de traningsdagen 

Wij begrijpen natuurlijk dat er veel foto’s gemaakt moeten worden en dat jullie op social media graag laten zien wat er tijdens de trainingsdagen gebeurt!  Dit vinden wij hartstikke leuk om te zien! Maar vergeet niet dat de trainingsdagen er voor zijn om dingen te leren! Dus blijf niet onnodig lang op je telefoon.

 

3.    Je sjerp vergeten 

Dit is een van de belangrijkste don’ts. Een Miss zonder sjerp kan natuurlijk niet! Dus zorg ervoor dat je, je sjerp altijd bij je hebt!

 

4.    Jezelf met andere meiden vergelijken 

Jij bent jij en je bent door de casting gekomen, omdat wij iets ik jou zien! Dus laat ook zien wie jij bent en wees daar trots op. Kies jouw eigen pad en ga andere meiden niet nadoen als het niet bij jou past! Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en die moet je juist laten zien!

 

5.    Geen vragen durven stellen 

Wees niet bang en vraag het als je iets niet weet! Lees natuurlijk wel de mail goed door als je vraag daarover gaat, want misschien staat het antwoord daar wel in, maar weet je het niet en kan je het nergens vinden, ASK us!!

 

6.    In een negatieve vibe blijven hangen als iets fout gaat 

Bij iedereen gaat wel eens iets verkeerd of mis, maar kop op en ga door! Als jij laat zien dat je goed met je fout om kan gaan en je herpakt met positiviteit kan jij de jury juist impressen, omdat je laat zien dat een fout jou niet van je padje brengt!

 

 

 

Dan zijn we aangekomen bij de Do’s!

 

1.    Geniet van ieder moment! 

Het is zo belangrijk om te genieten van het hele traject. De organisatie vindt dat ook enorm belangrijk! Het is natuurlijk niet iets wat je altijd meemaakt, dus wees niet alleen maar gefocust op dat je wil winnen, maar geniet ook!

 

2.    Help elkaar 

We are all pageant sisters and real sisters help each other! Echte Missen helpen elkaar. Je moet tenslotte de finale samen gaan knallen en een geweldige show neerzetten! Denk daarnaast ook aan hoe jij het zou vinden als je hulp nodig zou hebben en niemand je zou helpen.

 

3.    Zet je in voor de Linda Foundation! 

De Linda Foundation is het goede doel waar wij aan verbonden zijn. Ieder jaar halen we weer enorm veel geld op voor de gezinnen die dit nodig hebben. Hoe veel en hoe goed jij je inzet voor de Linda Foundation laat ook zien hoe gedreven jij bent en of jij je volledig inzet voor de verkiezing of niet! Lukt het niet om veel geld op te halen, maar laat jij wel zien dat je er alles aan probeert, dan zien wij dit natuurlijk ook!

 

4.    Oefenen oefenen oefenen!!! 

Er is genoeg te doen als je thuis bent. Oefen je catwalk, speechen, je Engels, gezichtsuitdrukkingen en ga zo maar door. Als je iedere dag 10 minuten even op hakken loopt merk je vanzelf dat het langzamerhand steeds beter gaat. Oefening baart kunst zeggen we maar!

 

5.    Taggen! 

Tag Miss Beauty in je foto’s! Tag de sponsoren! Zo zien wij hoe actief jij bezig bent! Je hoeft ons natuurlijk niet te taggen als je een foto van je eten maakt in een restaurant of als het niet verkiezing gerelateerd is, maar een leuke foto van jou altijd taggen!!

 

6.    Wees georganiseerd! 

Zorg ervoor dat je altijd alles netjes bij je hebt en dat je, je tas of koffer goed georganiseerd hebt. Dit werkt makkelijk en ook als je eenmaal internationaal gaat is het enorm belangrijk om altijd te weten waar alles is en dat je alles mee hebt!

 

Nou girls! Dit waren de Do’s en Don’ts! Dus aan de slag en heel veel succes!