Tussenstand voting Miss Beauty of Noord Holland!
17 december 2020
Interview Miss Intercontinental of Noord-Holland 2020/2021 – Solange Dekker
13 januari 2021
Tussenstand voting Miss Beauty of Noord Holland!
17 december 2020
Interview Miss Intercontinental of Noord-Holland 2020/2021 – Solange Dekker
13 januari 2021

Interview Miss Beauty of Utrecht 2020/2021: Romy Hoeks

Een aantal weken geleden kroonden we de eerste winnares van het seizoen 2020/2021, en zij is niemand minder dan Romy Hoeks, onze nieuwe Miss Beauty of Utrecht! Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar Romy en naar haar reactie toen ze te horen kreeg dat zij de provincie Utrecht mag vertegenwoordigen bij Miss Beauty of the Netherlands. Lees hieronder het interview met deze knappe dame!

Romy, welkom bij Miss Beauty of the Netherlands! Stel je eens voor:
Mijn naam is Romy Hoeks, ik ben 22 jaar en ik woon in het natuurrijke en gezellige Veenendaal. Ik ben werkzaam als tandartsassistente en ik ben ondernemer. Ik heb namelijke een eigen sapjesbedrijf!

Wat was jouw eerste reactie nadat je Miss Beauty of Utrecht won?
Toen ik de titel Miss Beauty of Utrecht won kon ik het niet geloven! Ik was ontzettend blij en dankbaar voor deze kans om Utrecht te mogen vertegenwoordigen. Het was voor mij ook een bevestiging dat hard werken, doorzetten en vertrouwen in jezelf wordt beloond.

Door het mee doen aan deze verkiezing heb ik me meer verdiept in de natuur en gezondheid. Dat vond ik zo interessant dat ik zelfs een eigen sapjesbedrijf heb gestart. Dat loopt inmiddels super goed. Ik ben ook een eigen hashtag gestart, namelijk #healthyhumanity. Hiermee hoop ik vooral meer mensen te kunnen bereiken en motiveren een gezonde levensstijl te omarmen.

Wat mooi! En waar vinden we jou in je vrije tijd?
Erg veel vrije tijd heb ik niet, ik werk fulltime, studeer en maak tussendoor ook nog sapjes en content voor mijn bedrijf. Gelukkig heb ik wel genoeg tijd voor mijn hondje, en daar ben ik ook graag mee op pad! Ik hou ervan om mijn hoofd leeg te maken door een lange wandeling door de natuur te maken. De provincie Utrecht zit natuurlijk boordevol prachtige natuur. Daarnaast ben ik graag creatief bezig, en schrijf ik regelmatig artikelen over belangrijke punten in de maatschappij gerelateerd aan gezondheid.

Winnares wordt je niet zomaar. Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt? Ik denk dat ik door de laatste jaren erg gegroeid ben als persoon. Ik heb kracht gehaald uit de negatieve dingen, en dat omgezet naar positieve energie. Ik blijf vooral dicht bij mijn nuchtere persoonlijkheid en ik heb geen vooroordelen over anderen. Als je mij in één woord zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen, een aanpakker, want ik grijp elke kans die ik zie.

En last but not least: vertel ons een fun fact over jezelf!
A fun fact about me? Dat ik mijn vriend heb leren kennen door een tv programma en dat we inmiddels samen een huis hebben gekocht. Zo zie je maar weer wat het aanpakken van uitdagingen met zich mee brengt!

Dankjewel Romy! Wij wensen jou onwijs veel succes en plezier in het traject van Miss Beauty of the Netherlands!

Wil je reis van Romy volgen? Hou haar dan in de gaten op Instagram via: @romy.sbrn

Foto: LongJoy Photography