Mr. Sushi nieuwste partner Miss Beauty of the Netherlands
22 maart 2022
Interview Ella – Joy | Miss Teen of Noord Holland 2022
6 april 2022
Mr. Sushi nieuwste partner Miss Beauty of the Netherlands
22 maart 2022
Interview Ella – Joy | Miss Teen of Noord Holland 2022
6 april 2022

Interview Jill van de Wiel | Miss Teen of Noord Brabant 2022

Jill van de Wiel heeft op zondag 13 maart het stokje overgenomen van Nikki van Laar en werd gekroond tot de nieuwe Miss Teen of Noord Brabant 2022. Jill heeft de jury ingepakt met haar performance op het podium. Om haar beter te leren kennen stelde we haar een aantal vragen.

Jij bent de nieuwe Miss Teen of Noord Brabant Jill, stel je even kort voor!
Mijn naam is Jill van de Wiel, 17 jaar oud en ben geboren in Drunen. Ik zit in het eerste jaar van de studie International Business op de Avans in Den Bosch. Toen ik op het podium mijn naam hoorde en Miss Teen of Noord-Brabant 2022 werd kon ik het echt niet geloven! Ik schoot vol met tranen van blijdschap.

Wat is jouw boodschap die jij wilt delen tijdens het traject van Miss Beauty of the Netherlands?
Nu ik deze prachtige titel heb wil ik aan mensen laten zien dat jouw beperkingen jou niet moeten tegenhouden van de dingen die JIJ leuk vindt om te doen! Heel veel mensen op de wereld hebben dyslexie, waaronder ikzelf. Je wordt vaak uitgelachen als je teksten verkeerd voorleest of iets verkeerd uitspreekt. Ook denken mensen vaak dat je een minder hoog IQ hebt door dyslexie. Hier wordt je alleen maar onzeker van, daardoor probeer je dingen zoals lezen en praten voor groepen mensen maar ook talen leren, vaak te vermeiden! Ik wil laten zien dat JOUW beperkingen je niet moeten weerhouden van je passie! Ondanks mijn dyslexie doe ik een Engelstalige studie, ben ik Spaans gaan leren en ben ik Miss Teen of Noord-Brabant 2022!

Waar wordt jij het meest blij van?
Ik word het meest blij van lekker eten samen mijn mijn familie en vrienden! Op mijn bucketlist staat de hele wereld rondreizen!

Wat is een leuk feitje over jou?
Een leuk feitje over mijzelf is dat ik heel erg hou van koken en bakken!

Wij wensen Jill heel veel succes bij Miss Teen of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @jill.vdwiel

Foto: Vermeeren Photography