Interview Jill van de Wiel | Miss Teen of Noord Brabant 2022
6 april 2022
Interview Amber Tamara Rustenberg | Miss Beauty of Noord Holland 2022
6 april 2022
Interview Jill van de Wiel | Miss Teen of Noord Brabant 2022
6 april 2022
Interview Amber Tamara Rustenberg | Miss Beauty of Noord Holland 2022
6 april 2022

Interview Ella – Joy | Miss Teen of Noord Holland 2022

Ella – Joy Boog werd op zondag 6 maart gekroond tot de nieuwe Miss Teen of Noord Holland 2022. Zij maakte indruk door haar stralende glimlach en heeft hiermee de plek overgenomen van Michelle Krijn. Tijdens dit interview leren we Ella – Joy wat beter kennen. 

Ella – Joy, gefeliciteerd! Stel jezelf eens even kort voor?
Mijn naam is Ella-Joy Boog, ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Purmerend. Ik zit nu in mijn eindexamen jaar HAVO van de vooropleiding dans op Codarts.

Wat was jouw reactie toen jij de nieuwe Miss Teen of Noord Holland 2022 werd?
Voor mijn gevoel duurde het een eeuwigheid voordat ik mijn naam hoorde en mijn eerste gedachte was, waaaaat ik?! Ik was even compleet in shock maar kon al direct niet meer mijn lach van mijn gezicht krijgen.

Je gaat nu door naar Miss Teen of the Netherlands. Wat wil je bereiken met jouw deelname?
Ik wil graag mee geven dat ook al onderschat je jezelf soms, dat alles te bereiken valt. Zoals deze titel!
Als je iets graag genoeg wilt en bereidt bent er alles voor te doen, dan komt het goed. Zo laat ik dat ook zien met het opbouwen van mijn danscarrière. Ik werk elke dag hard en passievol om dit waar te maken.

Wat is een ultieme geluksmomentje voor jou?
Ik word het meest blij als ik lekker de hele dag hard kan werken in de dansstudio. Maar om dan naar huis te gaan naar mijn lieve ouders en hondje vind ik ook heerlijk.

Wat staat er op jouw bucketlist?
Op mijn bucketlist staat natuurlijk de nieuwe Miss Teen of the Netherlands worden 😉

Noem 1 ding die wij nog niet van jou weten?
Ik hou niet alleen van dansen maar  creatief zijn op elke manier.  Zo hou ik van tekenen en schilderen maar dit hele traject vind ik ook helemaal geweldig omdat ik mezelf op een compleet andere manier kan laten zien dan dat ik normaal doe. Een leuke nieuwe uitdaging en mooi avontuur.

Wij wensen Ella – Joy heel veel succes bij Miss Teen of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @_ellajoyboog_

Foto: foto willemsen