Interview Joënne de Wit | Miss Beauty of Utrecht 2022
17 maart 2022
Mr. Sushi nieuwste partner Miss Beauty of the Netherlands
22 maart 2022
Interview Joënne de Wit | Miss Beauty of Utrecht 2022
17 maart 2022
Mr. Sushi nieuwste partner Miss Beauty of the Netherlands
22 maart 2022

Interview Yvana Soer | Miss Teen of Gelderland 2022

Yvana Soer werd op zaterdag 26 februari  gekroond tot de nieuwe Miss Teen of Gelderland 2022 en nam daarmee het stokje over van Anne Brouwer. Dat Yvana een echt podiumbeest is, daar kon de jury niet omheen. Wij stelden haar meteen een aantal vragen om Yvana beter te leren kennen.

Yvana, gefeliciteerd! Stel je eens kort voor:
Ik ben Yvana, ik ben 18 jaar en ik woon in Apeldoorn. Mijn grootste passies zijn dansen, zingen en acteren. Ik zit nu op een dans/zang/acteer opleidingen in Amsterdam omdat ik later van mijn passie mijn werk wil maken. Daarnaast vind ik het heel erg leuk om in de horeca te werken!

Wat was jouw reactie toen je hoorde dat jij dé nieuwe Miss Beauty of Gelderland bent?
Toen ik de titel Miss Teen of Gelderland won was ik echt enorm blij. Ik besefte het nog niet helemaal, pas toen ik ‘s avonds in bed lag begon het te landen. Ik kreeg zoveel leuke en lieve reacties!! Ik vind het echt super leuk en gaaf dat ik de titel Miss Teen of Gelderland heb gewonnen. En daar ben ik ook heel dankbaar voor.

Je gaat nu door naar Miss Teen of the Netherlands. Wat wil je bereiken met jouw deelname?
Wat ik hoop te bereiken met Miss Teen of The Netherlands is ontwikkelen in hoe ik mezelf het best kan presenteren zowel op het podium als op social media. Ik heb al onwijs veel geleerd bij het traject van Gelderland maar ik hoop tijdens het Nederlandse traject nog meer te leren. Ik wil mensen mee geven dat het goed is hoe jij bent en dat iedereen mooi is op zijn eigen manier. Maar ook: Dansen en zingen is mijn grote passie. Ik heb altijd mijn hart gevolgd. En daarom wil ik Nederland meegeven dat je altijd dicht bij jezelf moet blijven en je dromen kunt waarmaken door je hart te volgen.

Wat is het ultieme geluksmomentje voor jou?
Ik word het meest blij van dansen, zingen en acteren, ik vergeet dan alles om me heen, ik kom hierdoor even in een andere wereld en daar word ik heel gelukkig van. Ook kan ik echt genieten van avondjes met vriendinnen, shoppen en gezelligheid.

Wat staat er op jouw bucketlist?
Ik zou heel erg graag nog meer willen zien van andere landen en culturen en daarom zou ik graag een wereldreis willen maken!

Noem 1 ding die wij nog niet van jou weten:
Ik heb vroeger naast school altijd al dingen gedaan, zoals in een popgroep The Teenz gezeten en in een tv-serie “De Eindmusical” gespeeld die in 2018 te zien was op NPO3 op Zapp en daarmee hebben wij de Gouden Stuiver gewonnen.

Wij wensen Yvana heel veel succes bij Miss Teen of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @yvana_maxime

Foto: Roy Froma